2011. május 2., hétfő

A Fehérvári Polgári Védegylet Felhívása!

Fehérvári Polgári Védegylet
Székesfehérvár, Marosi Arnold u. 1. www.vedegylet.sokoldal.hu
__________________________________________________________________________
                                      Kedves Barátaink és Mindenki aki közösségeinkért tenni akar!


Egy szép és gazdag országban egyik pillanatról (a történelemben húsz év) a másikra nagyon sokan szegénynek, kifosztottnak érezhetik magukat. Nemzedékek alatt felépített fizikai és szellemi javak kikerültek a közösségeink kezéből. Hosszú évtizedek óta, a megtermelt nemzeti jövedelmünk jelentős hányada – adósság/kamat fizetés – formájában külföldi tőkés köröket gyarapít. Az általunk nekik fizetett pénz pedig „idegen tőkeként” visszajön Magyarországra és kivásárol alólunk mindent.

Üdvözlendők az új kormány határozott lépéseit. Például a bankadót. Végre  valaki szembe mert szállni ezzel  a mindent bekebelezni akaró erővel. Azonban ahhoz, hogy sikerrel kerüljünk ki a mai rendkívül szorongatott helyzetből, az élet minden lényeges területén meg kell fogalmazni igazságainkat.

Nem példa nélküli, hogy politikus tisztán érthetően megfogalmazza népe érdekét az idegen betelepülőkkel és hódítókkal szemben.
Ime egy részlet  John Howard - Ausztrália miniszterelnökének (1995-2007) beszédéből:
                                                                                                     
"A BEVÁNDORLÓKNAK KELL ALKALMAZKODNIUK, NEM A HAZAIAKNAK! Vegyék tudomásul, vagy hagyják el az országot. Elegem van abból, hogy a mi nemzetünknek kell folyton óvakodnia, nehogy bizonyos egyének vagy nemzetük megsértődjék.
Kultúránk évszázadok alatt fejlődött ki, amely olyan nők és férfiak harcára, bátorságára és győzelmeire épül, akik valamennyien a békét keresték és akarták.
Legtöbbünk anyanyelve angol, nem pedig más nyelv. Ezért, ha a mi társadalmunkhoz akartok tartozni, .... tanuljátok meg a nyelvünket!

A legtöbb ausztrál istenhivő. Nem csupán néhány keresztény, nem a szélsőjobb, nem politikai kényszer, nem - puszta tény, hiszen nemzetünket keresztény meggyőződésű férfiak és nők alapították, és ez egyértelműen dokumentált.
És ezért nem elvitatható, hogy ezt iskoláink falain kifejezésre is juttassuk.
Ha Isten megbotránkoztat benneteket, akkor azt tanácsolom nektek, válasszátok hazátokul a világ valamely más táját, mert Isten a MI KULTÚRÁNKNAK alapja.
El fogjuk fogadni a ti hiteteket, nem fogjuk megkérdőjelezni. Csupán annyit kívánunk, hogy a mi hitünket is fogadjátok el, és éljetek velünk harmóniában, békében és örömben.

Ez itt A MI NEMZETÜNK, A MI FÖLDÜNK és a MI ÉLETVITELÜNK, és minden lehetőséget megadunk nektek, hogy javainkból részt kapjatok és velünk együtt élvezhessétek.
De ha állandón panaszkodtok, sajnálatot hajhásztok, történelmi zászlónkat égetitek, hitünket becsmérlitek, keresztény értékeinket semmibe veszitek, életvitelünket elítélitek, akkor arra biztatlak benneteket, éljetek demokráciánk és társadalmunk egy további előnyével: AZZAL A JOGGAL, HOGY ELHAGYJÁTOK AZ ORSZÁGOT!
Ha nálunk nem vagytok boldogok, akkor MENJETEK EL! Nem kényszerítettünk benneteket, hogy ide jöjjetek. Ti akartatok hozzánk jönni. Hát fogadjátok el azt az országot, amely titeket is elfogad."


A fenti idézet az otthonteremtőknek, országépítőknek az igazsága. Így a miénk is. Az elmúl húsz évben hazai médián keresztül, magyar nyelven hányan gyalázták, kultúránkat, hamisították történelmünket, miközben  lopták el közös javainkat. Pénzügyi praktikáikkal – melynek veszélyeire 2010 előtti „politikai elit” nem figyelmeztetett -  családok százezrei fölül a lakást és a házat akarják elvenni.

Olyan politikusokat szeretnénk közel és távolabb, akik a fenti igazságainkért harcolnak. 

Sajnos az új  alkotmányban sem éltünk azzal az Eu által is fenntartott lehetőséggel, hogy az alaptörvényben kikössük, hogy a helyi önkormányzatok tagjai és tisztségviselői csak magyar állampolgárok legyenek. Kik azok akik jogainkat csorbító törvényt megszavaznak? Különösen annak fényében veszélyes a választójogot annyira felhigítani, hogy tudjuk, hogy létezik egy megkérdezésünk nélkül hozott kötelezettségvállalás többszázezer zsidó ’menekült’ befogadására. Amennyiben a kötelezettségvállaló dokumentumot nem tudjuk pontosan idézni (mint a fejünk felett megkötött MDF-SZDSZ paktumot sem) nem a mi hibánk/bűnünk. Tudtunk és egyetértésünk nélkül minden politikus csak annyi menekült befogadására vállaljon kötelezettséget, amennyit a saját lakásában, nyaralójában el tud szállásolni.

Kötelezettségünk, hogy megvédjük a lakás-elárverezéstől honfitársaink családjait, akiket a hitelcsapdába besétáltattak. Ha nekik a lakásaikból menniük kell, az olcsón megszerzett ingatlanokat idegenek kezére jut!
Csak reméljük, hogy a politika csinálók is hosszútávon is védik családjaink érdekeit.

Tisztelt Képviselőink!

Elolvassák azt a törvényt amiről szavaznak? Tudják, hogy miről van benne szó?  Ez az ország még mindig Magyarország és az is marad. Bár jóval nehezebb úgy az érdekeinket képviselni, ha a választott képviselők nem gondolják végig a folyamatokat, nem kérdezik meg választóik véleményét. Ha a képviselőknek erre nincs idejük, ne halmozzák a funkcióikat, mert akkor egyik feladatot sem látják el rendesen. Ha tudják az igazságot, mely ütközik a frakciófegyelemmel, ránk akkor is számíthatnak. Sőt, ránk akkor számíthatnak igazán ha választóik igazságát támogatják, akár frakciójukkal szemben is.

Miközben a saját érdekeink erőteljes képviseletét óhajtjuk és bíráljuk az  Alkotmány érdekeinket sértő rendelkezéseit, mélységesen elítéljük azokat akik a külföldet uszítják hazánk ellen és támadják Alkotmányunkat.
            A parlamenti ellenzéken belüli LMP (az átöltözött szdsz) és MSZP ugyanazt a hazaáruló, idegen érdekeket képviselő politikát folytatja amit mindig is. Sérelmezzük, hogy, hogy velük szemben a törvény erejével miért nem lépnek fel határozottan.

Kedves Barátaink!

Egy legutóbbi civil fórumon egymást erősítettük abban, hogy érdekeinket bátran, nyiltan és hangosan képviseljük életünk minden helyszínén: Az utcán, kávéházban, vonaton és buszon. Nem kevesen annak a nemzedéknek a tagjai vagyunk, akik még ma is ösztönösen lehallkítjuk időnként a hangunkat ha politikáról van szó.

Tisztességesebb élet az, ha véleményünknek hangot adunk, még ha néha tévedünk is. Azért van a nyilvánosság, hogy igazságaink és tévedéseink is a maguk helyére kerüljenek. Aki ezt az írást gondolatébresztőnek találja, kérem továbbítsa másoknak is. Mi, kiváncsiak vagyunk honfitársaink véleményére.

Üdvözlettel                            Kaszás István
                                                 Elnök
                                    Fehérvári Polgári Védegylet

Eddig az üzenet, amihez nekem további megjegyzésem is van.

A Fejér Szövetségnek és a TAHSZ 11 pontos felhívását aláíróknak az országgyűlési képviselők nem képviselői (sőt, szerintünk még a saját választóiknak sem, minthogy szabad mandátum mellett egyetlen korlátozó tényezőjük a párttagság avagy frakciófegyelem), s a legkevésbé sem tiszteltek meg minket, hiszen megkérdezésünk és tájékoztatásunk nélkül mertek szavazni az állampolgári jogokat érintő kérdésekben is, amelyet a FIDESZ vezérkara alapvetően átírva dugott az orruk elé (vagy elől?) az utolsó négy napban, sőt, még az utolsó napra is hagyva további állampolgári jogokat csorbító módosításokat!

Személyes véleményem röviden a következő:
Alapjogi és törvényességi értelemben:
1.) az országgyűlési képviselőknek van alkotmánya, amely viszont nem elfogadott és elfogadható alkotmány a magyar állampolgárok számára (bennem már az is felmerül, hogy Magyarország kinek az országa - az itt lakóké, avagy a magyar állampolgároké?!).
2.) az országgyűlési képviselők az EU képviselői Magyarországon, nem a magyar állampolgároké - sőt, ők a tagjai az EU nevű vízfejnek (az EU pártfrakciók által vezényelt "konglomerátumnak", ha jobban tetszik).
3.) az országgyűlési képviselők tagjai egyben a NATO-nak is.
4.) az országgyűlési képviselők tartoznak elszámolással a magyar állampolgárok felé az elmúlt 20 évben megsokszorozott tartozással és mindaddig, amíg ez a történelmi alkotmányosság szellemében nem történik meg, addig ők tartoznak az IMF-nek és az EU Bankjainak.
5.) az országgyűlési képviselők nem számoltak és számolnak el  továbbra sem a számvevőszék által évekkel ezelőtt eltűntnek jegyzett nemzeti vagyonnal (~30-40%), tehát mindaddig ők felelnek az eltűnt vagyon ellentételezéséért.
6.) az országgyűlési képviselők nem számolnak el a pártkasszákkal, mikor a Számvevőszék azt  jelentette és jelenti, hogy számos párt megszegte, megszegi a pártokra vonatkozó pénzügyi elszámolási szabályokat és az egyesülési törvényt, hiszen ettől még nem függesztik fel a pártokat, a pártfrakciókat.
7.) az országgyűlési képviselők szabad mandátumuk alapján személyesen felelnek minden döntésért, amelyet hoztak és hoznak, főként, hogy az alkotmányukban még azt a 49. évi XX. törvényt is meghaladó passzust is beírták, hogy alkotmányt érintő rész- vagy főkérdésben sem lehet népszavazást rendezni Magyarországon.
8.) az országgyűlési képviselők felelnek személyesen azért, hogy bizonyított törvénytelensége és nemzetellenessége ellenére a 49. évi XX. törvény maradt Magyarország (de facto) alkotmánya.
9.) az országgyűlési képviselők felelnek azért, hogy az átlagos magyarországi személyi jövedelmet közpénzből többszörösen meghaladó személyi jövedelmeik és juttatásaik ellenére minősíthetetlenül komolytalanul (hiányosan) vettek részt az alaptörvényük vitájában és hoztak mégis olyan törvényt, amely a többségük által elolvasatlanul megszavazott lisszaboni szerződést meghaladó, a magyar állampolgárok megkérdezése nélkül, jogaikat sértő jogkiterjesztést tartalmaz a választójog és a választhatósági feltételek kérdésében!
...
Nem folytatom. Ez a véleményem, mint állampolgárnak. Szabad?

Hogy miért?
Talán én vagy bármely más állampolgár felel az Önök döntéseiért avagy döntésképtelenségeikért, képviselő hölgyek és urak?!
Miért, talán mi, mintegy 4-5 millióan nem végeztük el az Önök által jóváhagyott törvények alapján a munkánkat nettó 60-160.000 Ft/hónapos fizetésért?

Talán azért is mi felelünk, a magyar társadalom tagjai (megkérem Önöket, hogy ne "civilezzenek" minket, állampolgárokat minduntalan), hogy Önök semmilyen magyarázattal, sem véleménnyel nem szolgálnak április 18. óta legalább arra, hogy miért módosították a kérdőívek idején nyilvánosságra hozott és április 14.-ig fenntartott, Önök által - előzetesen - is aláírt választói és választhatósági jogokat?!

Tisztelt képviselők! Még mindig nem szégyenlik magukat?!
Csak egy kicsinkét. Legalább azért, hogy sokan Önök közül még az "új alkotmányuk" vitája előtt úgy nyilatkoztak, hogy az már "le van focizva"!

Hát, ez a foci nekünk már egyre kevésbé tetszik. Meddig fizessünk, hogy Önök ilyen rosszul és egyre inkább zártkörű pályán focizgassanak a "mi kontónkra"?!

Rendületlenül várom a válaszokat, ha netán olvasnak minket is néha-néha.
Ferenc (az öreghegyi)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése