2012. szeptember 14., péntek

KI IS VOLT A BÖSZMÉNÉL IS BÖSZMÉBB?!

Magyarországnak volt miniszterelnöke évekig ez a "jópofa" ember, aki máig szabadlábon "éhezhet"!

Korunk agyonferdítve kifordító világában már gyakran minősül megjegyzésnek, hovatovább véleménynek az, ami közel, s távol sem az, csupán tárgyilagos tényállás vázlat. Az alábbi felvétel előtti bejegyzés egyben erre is egy példa.

A felvétel 2006. május 26-án készült Balatonőszödön számtalan - esetenként kuncogó, tapsikoló, de többnyire síri csendben hallgató - ún. "böszme" jelenlétében, rendíthetetlen részvételével Magyarország elképesztő karriert befutott pojácája, a "főböszme" és "paprikajancsi" néven elhíresült és a megalkuvásban már többszörös világbajnokká nevelt vagy vált magyarországi média és politikai értelmiség hathatós közreműködésével ugyancsak böszmévé nevelt többség által frissen újraválasztott Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök "alpári" stílusban (értsd: válogatatlan szavakkal) előadott beszédéről, amely közel 6 évvel ezelőtt, 2006. szeptember 17-én került részletekben nyilvánosságra azóta sem ismert, de bátran mondható, hogy ugyancsak "böszme" - tán máig is köztük lapító, netán alapítói - forrásból.

A beszédről készült összeállítás, melyet a retorika netovábbjának nevezett nem egy nagyon böszme közszereplő vagy ún. "gyurcsnyista" sajtó.

Az aljasság és a hülyeség végtelen, hatalmas iGa, azaz sohasem volt, van és lesz
oKoS és eGéSZ és
eGy iGaZ éGi iGe!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése