2012. szeptember 26., szerda

Számadó Est Sárkeresztesen - Évet értékel a Fejér Szövetség

Kedves Szövetségesek!
 

Lassan véget ér az esztendő, legalább is ami a szabadtéri programokat illeti. Az idén is eseménydús évet zárunk, gazdag tárháza az igazi nemzeti rendezvényeknek. Itt az ideje, hogy magunkkal is foglalkozzunk, ünnepeljünk, lazítsunk és emlékezzünk.

A Sárkeresztesi tized meghívja a szövetség minden tagját és szimpatizánsát a Számadó Estre.

Elsőként megemlékezünk a Pákozdi csatáról és kis gazdasági szeminárium következik a Kossuth kormány pénzrendszeréről. Majd Boór Ferenc tart RÖVID számvetést az idei év történéseiről.


A szellemi táplálék után következik a testi, mindenkit vendégül látunk egy tál különleges birkapörköltre. Aki akar szalonnát is süthet. Felszerelést, tányért, kanalat, villát, kést és poharat mindenki hozzon magával! Az itókáról mindenki úgy gondoskodjon, hogy a szomszédját is meg tudja kínálni.

A torok öblögetése után annak megszellőztetése következik nótázás formájában. Nemzeti énekeink és népdalaink sorjáznak majd egymás után. Akinek van kedvenc, kevésbé ismert nótája az tanítsa meg azt a többiekkel is.

Helyszín: Sárkeresztes Sportpálya.
( falu közepén elkanyarodni a Jókai utcára, felmenni az ABC-ig, ott balra a József Attilla utcára térünk, az elágazásnál balra tarts, innen már csak 200 m )
Gyülekező 18 óra 30 perctől, tűzgyújtás 18 órakor

Mindenkit szeretettel várunk!

Fejér Szövetség Sárkeresztesi Tized

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése