2012. október 28., vasárnap

Drábik János a Szent László Akadémián

Kedd: Drábik János előadássorozata a Szent László-MTA-n

Kedden, október 30-án, 18 órakor lesz Dr. Drábik János nagy érdeklődést kiváltó, Új Honfoglalás című előadássorozatának második előadása a Szent László Magyarságtudományi Akadémián. Címe: Ki és miért veszélyezteti a magyar nemzet megmaradását? A szervezett magánhatalom kialakulása és világstratégiája. Az MVSZ Magyarok Házában sorra kerülő előadást élőben követhetik az akadémia világhálós video-konferencia termében.

Dr. Drábik Jánost a Magyarok Világszövetsége felkérte a Szent László-MTA elnökévé. Kedden ebbéli minőségében köszönti őt Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke. Dr. Drábik János Új Honfoglalás c. sorozatának előadásaira kéthetenként, kedden kerül sor.

Belépési jelszó: szt.lmta
1. lépés: kattintson a „Click to Join” szóra
2. lépés: írja be a teljes nevét (intézmény esetén: az intézmény nevét is) és kattintson az OK gombra
3. lépés: írja be a jelszót: szt.lmta és kattintson az OK gombra
4. lépés: bent van a teremben és látja a nevét (mellette az „ME” feliratot, ez mutatja, hogy névazonosság esetén Ön melyik)

A helyszínen megvásárolható lesz a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel, 2000 forintért vehetnek meg. 

MVSZ Sajtószolgálat
7630/121028

2 megjegyzés:

  1. D'Rabik zsido ,azert hablatyol ugy -tipikus hazudozo, a 'majdnem' kimondom tipus

    VálaszTörlés
  2. Ki tudja? S miből tudja, aki tudja?

    Őt még nem láttuk kipában. Ellentétben sokakkal, hogy mást ne is mondjunk, ellentétben pl. a magyar hadseregk legfőbb parancsnokával, a jelenlegi köztársasági elnökkel. aki legutóbb, éppen tegnap szerepelt zárt térben - e nem éppen magyar emberhez méltó - fejfedővel egy óvodás műsorban.
    Kedves 77-szeresen hun testvérünk, hun 77!

    Biztos vagy-é abban, hogy a zsidó vérrel, fajjal, a zsidó származással van bajod, vagy a zsidó hittel, vagy a zsidókat majmoló - vonalat vesztett - magyarokkal. S, vajon a tóra-hitűekkel, vagy a talmud követőivel inkább, vagy jobban?

    S, ha Neked ez tök mindegy, akkor már nagy a baj, mert - tetszik, vagy sem - zsidó származásúak lehetnek akár köztünk is, fejérek között is néhányan. S, ha ezt eddig nem vettük észre, akkor még lesznek is, mert vérmintát a Fejér Szövetségben nem vizsgálnak.

    Tetteiről és hatásáról ismerszik meg az ember!

    Hogy mást ne is említsünk:
    Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ország, ahol a nagy ember cselekedeteit, miután elhunyt, mérlegre helyezték a hátrahagyottak, s ha a jó és üdvös cselekedetek serpenyőben többet találtak, mint a másikban, a rossz és gonoszban, akkor magyarrá - amint ma szentté - avatták, s annak magas tiszteletével helyezték a ravatalra, majd örök nyugalomba.
    Fajról, vérről, DNS-ről, ... nem szól ez a fáma.

    S már ne is haragudj? Mivel bizonyítod, hogy valamely ősöd nem volt esetleg zsidó - erőszakkal vagy saját elhatározásból egyik, vagy másik évszázadban?!

    Mi is látjuk, hogy mi folyik ebben az országban kipa nélkül és kipában. Azonban azt is látjuk, hogy ki az, aki aláírja, s ki az aki soha nem fogja azt aláírni, hogy a zsidó legfeljebb vendégjogot élvezhet ebben az országban. Drábik aláírta, mikor a Magyarok VIII. Világkongresszusának Magyar Nemzet meghatározását aláírta.

    Ha zsidóként tette, s ugyanilyen magyarosan teszi majd, amit ember tehet ebben az országban a magyar nemzetért, akkor - zsidó vagy sem a felmenő ágán valamely nagyanyja, vagy nagyapja, engem nem érdekel - áldásom kísérje, míg a jó úton tart.

    VálaszTörlés