2012. november 6., kedd

Grandpierre Atilla előadása ma este a Szent László MTA-n

Ma, november 6-án, kedden, 18 órakor kezdődik a Szent László Magyarságtudományi Akadémián Dr. Grandpierre Atilla (fizikus, csillagász, zenész) háromrészes előadássorozata Az élő Világegyetem és a magyarság jövője címmel. 

 Sajtószolgálatunk megkereste az ismert kutatót, előadót, és előzetest kért tőle. Dr. Grandpierre Atilla ekként foglalta össze az előadássorozat lényegét és célját:

„ Ma világnézeti semlegesség álcája alatt a nyugati oktatásban annak pont az ellenkezője zajlik: egy durva, egyoldalú materialista világszemléletet a szokásosan értelmezett darwinista fejlődéselmélettel kiegészítve erőltetnek rá az emberiségre. Ennek ellentmondanak mind a legújabb tudományos kutatások, mind saját kutatásaim, mind a magyarság ősi szellemi öröksége, amelyek azt igazolják, hogy amennyiben létezett is az ősrobbanás, azt megelőzően is kellett léteznie annak az erőnek, amely azt kiváltotta, tehát az anyag mellett már kezdettől fogva ott volt az élet és az öntudat, mint a Világegyetem végső alkotó elemei. A mai világra ráerőszakolt kizáró, kirekesztő, materialista világnézet az, amelybe belenyomorodik az egész magyarság, és vele együtt az egész világ.

Előadássorozatomnak pontosan az a célja, hogy ezt a hamis világképet bizonyító erővel cáfolja, amely még a magyarság lényegét hordozó Szent Korona misztériumot is érthetetlenné teszi azok számára, akiknek gondolkodását gyerekkoruktól átitatták a világnézetileg semlegesnek hazudott materializmussal és a szokásosan értelmezett darwinizmussal.”

Dr. Grandpierre Atilla Az élő Világegyetem és a magyarság jövője c. sorozatának előadásaira kéthetenként, kedden kerül sor.
Belépési jelszó: szt.lmta
1. lépés: kattintson a „Click to Join” szóra


2. lépés: írja be a teljes nevét (intézmény esetén: az intézmény nevét is) és kattintson az OK gombra

3. lépés: írja be a jelszót: szt.lmta és kattintson az OK gombra

4. lépés: bent van a teremben és látja a nevét (mellette az „ME” feliratot, ez mutatja, hogy névazonosság esetén Ön melyik)

A helyszínen megvásárolható lesz a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel, 2000 forintért vehetnek meg. 

MVSZ Sajtószolgálat
7638/121106

13 megjegyzés:

  1. ideje lenne nehan videjat koZretegyetek-Pierr is johet

    VálaszTörlés
  2. hoppa


    'bennt vagyok a terembe'' az mi az isten lesz??!! xd

    VálaszTörlés
  3. Türelem. A türelem Grandpierre Atillát terem a teremen, de csak 6 órától! Hogy szólíthatunk, hun77?! Írj egy nevet aláírásként legközelebb, légy szíves!
    FeReGa - értsd: fejér rendszergazda

    VálaszTörlés
  4. Ahogy gondolod. Rendben, hun77!

    VálaszTörlés
  5. Imre bat kerdezze meg o tudja kb ki vajok XD

    amugy ezeket az eloadasokot felkene tegyetek h tuggyam letolteni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Feltennénk, ha mi vennénk fel. Tudtommal az MVSZ néhány ingyen melósa rajta van az ügyön, ahogy látom, egyelőre nem sok sikerrel. Sajnos ebben mi sem segíthetünk, egyelőre.

      Törlés
  6. na 18 ora elmult de most meg a nevem beutese utan se enged tovabblepni

    VálaszTörlés
  7. itt még mindig az a kettősügynük a király aki 2 milliárdot tűntetett el? akkor a szövetség még nem a magyaroké, miféle új meghatározás kell? ott a régi... nehogy már ügynökök irányítsanak...

    VálaszTörlés
  8. Ki nem kettős ügynök, petyminger?
    Ma én, holnap te, vagy te vagy a kivétel?
    Ha titeket figyelnénk, akkor nem is lenne ebben az országban olyan ember, akivel egyáltalán szóba állhatnánk, mert szerintetek nincs is igaz magyar ember, vagy ha van is, az csakis petyminger.
    Hogy új-e avagy a régi a magyar nemzet meghatározása? Nos, ezen vitatkozz valakivel, hátha érdemes, hisz a magyar nemzet valami olyasmi ugyebár, amit szavakkal leírni lehetetlen. Hát, képzeld, megkísérelték a lehetetlent. Ettől dől össze a Hazánk, úgy-e, okos szobatojás!

    VálaszTörlés
  9. patrubany szekus volt-koztudott[csak nem figyeltem hogy ok szervezik ezt az akademiat meg D'rabi-k.

    grandpierre meg varga tibi miatt figyeltem fel erre

    VálaszTörlés
  10. Köztudott? No fene! Akkor ehhez a közhöz nekünk nem sok közünk lehet, hiszen általunk nem tudott. Tudod, Te mi az, hogy tudott?

    Grandpierréről és Vargáról mikor fogod azt írni nekünk, hogy köztudott valami róluk? És rólunk nekik?

    VálaszTörlés