2013. április 23., kedd

Nem mertek az NFA tisztviselői a gazdák szemébe nézni (felvétellel frissítve)

Tisztelt Gazdák! Tisztelt Honfitársak!

Azt nem mondhatom, hogy példátlan, de vérlázító eset történt ma az NFA budapesti székháza bejárati ajtajában tartott sajtótájékoztatónk keretében az ECHO TV, az ATV kamerái előtt, a Népszabadság jelenlévő szerkesztőjének és két független országgyűlési képviselő, Vágó Gábor és Lengyel Szilvia szeme láttára, füle hallatára és mélységes felháborodására, megrökönyödésére. Holott éppen az történt, amiről 2013. április 21-én beszéltem - vagy inkább kiabáltam már a hatalmas térbe (?!) - a Kásler Árpád honfitársunk által a Hősök terén összesereglett több ezer áldozatkész jóembernek. Nem történt más, csak az, ami már a mindennapok törvénytelensége.



Az NFA tisztviselői nem mertek szemébe nézni a Kajászói Gazdatanács képviselőinek, sem a Gazdatanácsok Szövetsége képviselőinek. Nem léphettünk be az épületbe, annyira meg voltak rémülve. Féltek. Féltek találkozni azokkal, akikkel szemben sorozatban követik el törvénytelenségeiket. Hívták a sajtó képviselőit, csalogatták az országgyűlési képviselőket, de csakis nélkülünk, de ők egyöntetűen álltak ki a Gazdatanácsok Szövetsége és a Kajászó Gaudatanács mellett, hogy nélkülünk nem mennek be, nem kívánnak találkozni az NFA elnökével! Sem az ajtó előtt, sem az ajtón belül nem merték átvenni az elektronikus levélben korábban elküldött követeléseinket!

GAZDÁK! NE FÉLJETEK!

Nincs okotok tovább a félelemre! Ne engedjétek, hogy megosszanak Benneteket! Emlékezzetek, hogy mit üzent Nektek Nagy Bálint a Gazdatanácsok Szövetsége kajászói alakulógyűlésén! Emlékezzetek!

"Van Önöknek fogalma arról, hogy ez a községenkénti 5-6 gazda, magjával, létével falusi közösség micsoda erő? Nincs ekkora! Ez Király csináló erő, ha nem adja el magát valami ócska semmi alapon, mint egy prostituált, bárkinek, aki ígér neki 40.000 forintot! Ez a szervezet, legalábbis az indulásnál, minden általam ismert szervezetnél tisztábban, korrupció mentesebben, áldozatkészebben születik, mint bármi, amit eddig az elmúlt 20 évben láttam."

GAZDÁK ÉS SZÖVETSÉGESEINK!
VEGYÉTEK VÉGRE EZT KOMOLYAN!
ALAKÍTSATOK GAZDATANÁCSOKAT MAGATOKNAK!
NE MÁSNAK, NE EGY PÁRTNAK, DE SZÖVETSÉGBEN EGYMÁSSAL!
SZÖVETSÉGBEN A TÖBBI GAZDATANÁCCSAL!
MOST, NEM HOLNAP VAGY HOLNAPUTÁN!
MOST AZONNAL!
HA GAZDA VAGY MÉG A KÖZSÉGÉRT, A KÖZÖSSÉGEDÉRT,
AKKOR
ÁLLJ KI MAGADÉRT ÉS A KÖZBIRTOKOSSÁGÉRT! 

Kitartóan, tisztelettel és szeretettel küzdve Kajászóval és Bábonymegyerrel karöltve ezért:
Dr. Boór Ferenc
Fejér Szövetség szóvivője és a Gazdatanácsok Szövetsége titkára

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése