2013. június 21., péntek

Házszabályt megszegve tudták keresztülverni a földtörvényt

A Haza áruba bocsáttatik, ha a vidék a mai döntésbe belenyugszik

A Fidesz frakció teljes létszámú felvonulásával és az MSZP frakció majd üres padsoraival a 2/3-ad előre biztosított volt a kormány társadalmi egyeztetés hiányában kialakított földforgalmi törvény tervezetének elfogadásához.

forrás: http://alfahir.hu/hazaarulok_a_foldtorveny_szavazasa_a_parlamentben_video

Tamási Béláné Marikával tanúi voltunk a jelenetnek (előttünk az MSZP üres padsorai láthatók), hogy a Jobbik frakció tagjai a parlamenti pártokrácia adta jobb eszköz hiányában, belátva, hogy szavaznak, avagy sem, a nagykoalíció a "baloldal" tiltakozása ellenére így is adott (hiszen a néhány százalékos MSZP részvétellel a matematikai esélye is elszállt annak, hogy a kétharmados többségből esetleges kiszavazókkal a kétharmad elfogyhasson), tehát a Jobbik frakció arra kényszerítette a kétharmadot, hogy csak a házszabály megszegésével tudja keresztülvinni a kétharmados kormányzati akaratot. Elérte, hogy a sorozatszavazás szürke gombnyomogatásába silányított nemzetrontó törvény legalább nagyobb figyelmet kapjon.

Honfitársak, Gazdák és a földtől még el nem szakadt magyar állampolgárok!
Nehogy elhiggyétek, hogy nincs más út, mintsem reménykedni csupán abban, hogy a legközelebbi országgyűlési választáson valami jobbat választhattok, mint a hatalomtól elbűvölt pártparancsra szavazógombot nyomogatók!

A megoldás, nem több és nem is kevesebb, mint egy valós, szervezett és erős, azaz öntudatos

magyar társadalom!

Nincs törvény, nincs hatalom, ami jobban védheti a földet, mint a helyi településeken megalakuló önkormányzatok, amelynek magja nem lehet más, mint a földhasználat és -tulajdonszerzésben egységes elveket valló és szövetségre lépő, a helyi, alanyi jogú Gazdatanácsoknak döntési jogot kiharcoló GAZDATÁRSADALOM! Ebben a Fejér Szövetségre, mint szövetségesre bizton számíthattok.


Dr. Boór Ferenc (az öreghegyi)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése