2013. június 15., szombat

Bajnok természetgyógyász lesz a 176. Hétvezér Este vendége

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Dr. Weixl Várhegyi László: Hogyan éljük túl a civilizációt? Életerő életfogytig.

Dr. Weixl Várhegyi László, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének, valamint a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja lesz a Fejér Szövetség Hétvezér Esték rendezvénysorozatának 176. előadója.

A nyugalmazott rendőr alezredes korábban Székesfehérváron élt, de ez idáig alig hallottunk róla, így szinte ismeretlenül „robbant be” a három héttel ezelőtti Botond napi vásárunk előadói jurtájába (felvétel ide kattintva megtekinthető). A népes számú hallgatóság nagy érdeklődéssel hallgatta tanácsait, amelyeket saját példáján keresztül, fiatalos, sportos megjelenésével, sport eredményeivel tett hitelessé. Dobó atléta világbajnok és több olimpiai arany-, ezüst- és bronzérem tulajdonosa és veteránként még ma is versenyez és mindig az elsők között végez.



Elmondása szerint saját terápiája, a vércsoport szerinti vegetáriánus étkezés nála 100%-an bevált, és ezzel tud másokat is jó eredménnyel gyógyítani. Rendszeresen fogadja és tanácsadással segíti a hozzá fordulókat, de számos kiadványa, könyve jelent meg, amelyekből Fehérvárra is hoz magával néhány példányt.

Ezt a rendezvényünket mindenkinek ajánljuk, aki törődni akar egészségével és kíváncsi arra, hogyan védekezzünk a kényelmünket szolgáló modern eszközök káros hatásai ellen.

Dr. Weixl úgy véli, hogy ő senki helyett nem tud meggyógyulni, de meg tudja mondani, hogy milyen természetes módszerek kellenek a gyógyuláshoz.

Hivatkozás:  www.vitaminstation.hu

Az előadások helye: Királykút, Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.
Az előadások ideje:
2013. június 18. (kedd) 19.00-21:00 óra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése