2013. október 9., szerda

A Fejér Szövetség októberi felhívása: Ne habozz, HANEM csatlakozz!


Tisztelt Honfitársak!

A hét társadalmi szervezet együttműködésével működő Fejér Szövetség Elnöksége és Szövetségi Gyűlése 2013. október 4-én úgy döntött, hogy teljes támogatásáról biztosítja a Haza Nem Eladó Mozgalom 2013. október 20.-ára szervezett megmozdulását és minden igyekezetével azon lesz, hogy minél több személygépjárművel csatlakozzék a felvonuláshoz.

Egyetértve azzal,
  • hogy a deviza-hitel szerződés ügyletek nem egyszerűen hibás termékek, hanem bűncselekmények a törvénytisztelő magyar állampolgárokkal szemben,
  • hogy a károsultaknak, a bűncselekmény áldozatainak és a még küszködőknek nem könyöradományra, hanem elégtételre és tisztességes és törvényes megoldásra, kiútra van szüksége,
  • hogy a bankok és a Magyar Kormány eddigi megnyilvánulásai, intézkedései, tevékenysége, gyakorlata világossá tette, hogy semmi más nem vezet eredményre, csakis az együtt érző tömegek együttes, egyidejű tömeges fellépése, számossága,
a Fejér Szövetség azzal a felhívással fordul minden általa tisztelt és a Fejér Szövetség eddigi tevékenységét megbecsülő mozgalomhoz, szövetséghez, szervezethez, egyesülethez, párthoz és minden magyar honfitársunkhoz, hogy ne csupán elviekben egyetértve, hanem cselekvően csatlakozzanak a Kásler Árpád vezette Haza Nem Eladó Mozgalom felhívásához, gépjármű menetéhez, s a Fejér Szövetséghez hasonlóan zászlaikkal felszerelt gépjárműveikkel vonuljanak együtt velünk október 20-án, hogy megértse végre - a Magyarországot egyszerűen csak üzleti vállalkozásként kezelő - minden bankár és minden országunkba vállalkozóként érkezett "vendég", hogy a vendégszeretet véges, a bűnösökkel és csalókkal szemben a magyar társadalom egységesen lép fel, s a "politikai" megosztás mit sem ér, mert

A HAZA NEM ELADÓ, MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!

Ne habozz, HANEM csatlakozz!

Székesfehérvár, 2013. október 6.
 
Tisztelettel a Fejér Szövetség Elnöksége nevében
Dr. Boór Ferenc szóvivő

Kedves Bálint Zoltán!

Köszönjük felkérésedet.
Ezúton tájékoztatlak, hogy a Haza Nem Eladó Mozgalom felhívását a Fejér Szövetség elnöksége javaslatára  Fejér Szék és Rendkívüli Gyűlése 2013. október 4-én megtárgyalta és az október 20.-i menetet, a csatolt felhívás szellemében teljes mértékben támogatja!
Baráti összetartással:
Dr. Boór Ferenc szóvivő
Fejér Szövetség

Zoltán Bálint <haza.fejer@gmail.com>
okt. 8. (1 napja)

Tisztelt Fejér Szövetség!
A Haza Nem Eladó Mozgalom nevében küldöm Önöknek a csatolt meghívót.
Szeretettel várjuk Önöket, mint barátokat, és a hazáért tenni akaró szervezetet!
Üdvözlettel:
Bálint Zoltán



Tisztelt Fejér Szövetség!

A Haza Nem Eladó Mozgalom nevében országos méretű összefogásról szeretném Önöket tájékoztatni, melyhez reményeim szerint csatlakoznak.

A Haza Nem Eladó Mozgalmat a nemzet sorsáért aggódó és érte tenni akaró emberek alkotják. Teljes erőnkkel a magyarországi változások mellé álltunk, a nemzet érdekeiért cselekszünk, nyíltan és félelem nélkül. A szép, a jó, a nemes és az önzetlen nem lehet sem jobboldali sem baloldali. Mi az arany középútban és az elvégzett becsületes munka eredményében hiszünk. Tapasztalatunk arra a következtetésre vezetett, hogy tömegnyomás gyakorlása nélkül nem lehet leállítani az ország kifosztását, a banki önkényuralmat, a magyar föld eladását, a nemzet ellehetetlenítését.
Elérkezett egy olyan időpont, ahol kinyilváníthatjuk közösen a véleményünket. Hangot adhatunk annak, hogy gyermekeinknek más jövőt szeretnénk, a jelenben pedig, már most is élhetőbb, emberségesebb, törvényesebb Magyarországot! És nem csak hangot adhatunk, hanem cselekedhetünk is érte. Ehhez viszont az szükséges, hogy megfelelő létszámmal legyünk jelen egyszerre és nyilvánítsuk ki akaratunkat. A haza értékeit kötelességünk megvédeni!

Október 20-án szervezünk egy demonstrációt, melyhez KÉRJÜK, CSATLAKOZZANAK!
És kérjük egyebek között azt is, hogy továbbítsák és adják hírül ezt a tájékoztatót, hisz mindenkinek joga van tudni a jövőbeli változás lehetőségeiről!

Október 20-i összefogásunk programja:
A Haza Nem Eladó Mozgalom október 20-ra minden eddiginél nagyobb autós demonstrációt szervez, munkagépekkel, traktorokkal, teherautókkal, buszokkal,

A gyülekezés helyszíne Ócsa település határában lesz (32km-re Budapesttől). Onnan az 5-ös főútvonalon haladunk Budapest irányába. A gépjármű konvoj tesz egy nagy kört a fővárosban és a Dózsa György úton letáborozunk, a gépkocsik létszámától függően két vagy három sorban.

Munkagépek és teherautók 7,5 tonnáig csatlakozhatnak, a munkagépek csak Ócsától Budapestig jöhetnek a konvojjal. Lehetőség szerint a munkagépekben utazók átülhetnek a buszok és személyautók szabad helyeire. Molinó, illetve a település nevét jelző reklámanyag elhelyezése javasolt a teherautók, munkagépek oldalára.
A végleges menetrend az engedélyek beszerzése után lesz közzétéve.

2013. október 08.

Csatlakozásuk és együttműködésük reményében köszönettel: 
Bálint Zoltán László
A Haza Nem Eladó Mozgalom
Fejér megyei szervezetének vezetőségi tagja

„Tegyenek róla emberek, hogy megremegjen a föld a kerekeink alatt!” 
„Fél évtizedet áldoztam az életemből az ügyre, a közös ügyre, a nemzet ügyére, hát legyenek ott október 20-án, még akkor is, ha nem ígérték meg, hogy önmagukat becsülni tudják, mert az idő a legdrágább!” 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése