2013. október 25., péntek

Acta deviza a'la Léhmann (8)

Ma a Budapest Hitel és Fejlesztési Bank szerződése bukott el

DR. LÉHMANN GYÖRGY  (8600 Siófok Szűcs u. l. - tel. 84/313-176  és 06-20/49-39-85l)  ügyvéd irata  e-mail: lehmann@invitel.hu  
 ==========================================================================

 Bocsánatot kérek

azért, hogy csak tiszavirág életűre sikerült az MTI-nek, a Széchenyi Hitelszövetségnek, a 168 órának és hozzájuk hasonlóknak az örömködése a Fővárosi Törvényszék előtti egyetlen vesztett perem miatt.

Ugyanis a legnagyobb bánatukra közlöm velük azt, hogy mai napi postámmal érkezett az újabb nyert peremnek ide másolt ítélete, most a Győri Törvényszéken állapította meg a bíróság azt, hogy az általam vitatott, banki szerződésmódosítást tartalmazó szerződési feltétel érvénytelen.

Most a Budapest Hitel és Fejlesztési Bank Nyrt lett a vesztes, és természetesen nagyon kérem az MTI-t, a Széchenyi Hitelszövetséget, a 168 órát és a hozzájuk hasonló hírközlő szerveket, hogy ne adjanak hírt erről az újabb banki pervesztésről azért, hogy bánatot ne okozzanak a Bankszövetségnek.

Ne hozzák a Bankszövetségbe tömörült bankokra a frászt.

Vagy ha mégis közlik a fenti hírközlők és hozzájuk hasonlók a bankok, és bankok segítői számára sajnálatos hírt, akkor tegyék fekete keretbe ezt, ezzel is jelezve azt, hogy mennyire együtt éreznek a szegény bankokkal, segítőikkel.

----------------------

Ami pedig az Országos Bírósági Hivatalt illeti, nem irigylem őket.
Nehéz megmagyarázni azt, hogy mi történik a Fővárosi Törvényszék háza táján banki perek esetén.

Siófokon 2013. október 25. napján.


Léhmann György


Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Acta deviza a'la Léhmann (7)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése