2013. november 19., kedd

Levelesládánkba érkezett - Tisztul a Magyar Nép (2)

Tisztul a Magyar Nép 2. 
 Szerző: :: Megjelent:

Drága Barátaim!

Nagyon fontos dolgot szeretnék nektek mondani! Írni. Sokaktól hallom, hogy a mi nemes ügyünkben, amiért harcolunk, megjelentek az árulók, olyan emberek, akik a széthúzást szítják közöttünk, vannak olyanok, akik keresik az árulót, azt, aki megvezet bennünket!
Ezért folytatnám, a Tisztul a Magyar című írásomat!

NE KERESSÉTEK AZ ÁRULÓT! Mert az árulót, ha keresitek bizony rá nem leltek, max gyanúsítgattok és az is lehet, hogy éppen ártatlant és ezzel megbántva azt az embert és azokat, akik őt szeretik.

Elárulom, hogy az áruló saját magát árulja el, amikor nem keresik őt…akkor tud a legkevésbé elbújni! Arról nem is beszélve, hogy micsoda fölösleges energiát pazaroltok el, fölöslegesen, hiszen mint írtam, akkor tud a legjobban elbújni.

Leírtam, hogy a Magyar Tisztul és ennek így kell lennie! Mindenkinek tisztulnia kell! Mert csak a tiszta emberek között árulja el magát az áruló, úgy fog köztünk virítani, mint az uv fény. Jegyezzétek meg, hogy a magyar ember, magyar embert nem bánt! Ha lehet, segítsük egymást, ha nem akkor ne okozunk egymásnak kárt, nem hátráltatjuk a másikat! Rosszindulatú pletykák egymásról befejezve! Aki sértődik, akinek ebben a helyzetben sértődni van kedve és lehetősége, az még nem érzi mekkora bajban van! Aki sértődik, az nem érdemel pozíciót, posztot,,, képzelje el mindenki maga, hogy ha egy sértődős fazon irányítana. Képzeljétek el, hogy amikor rátok megsértődnek és azt sem tudjátok, hogy miért.. ezt főleg a sértődősek vegyék magukra. Aki sértődik, az nem a közért dolgozik az csak is magáért! Ha találkoztok olyannal, aki szidja a magyar embert, mondjátok azt, hogy magyar ember már nem szidja a magyart. Tanítsuk, neveljük egymást, de csak is tisztelettel és megértéssel!

HIRDESSÉTEK A MAGYAR IGÉT, HOGY A MAGYAR, DOLGOS, SZORGALMAS, BECSÜLETES EMBER!

Igen megtévesztett, becsapott, kisemmizett nép lettünk! De nem gazok! Belesodortak bennünket sok mindenbe, bele is estünk sok mindenbe! Igen! Igen “Bűnöztünk is” olyan bűnöket követtünk el, főleg… ahol olyan utat tártak elénk, hogy vagy “bűnözünk” vagy “bűnözünk! Hatalmas lelkiismeret furdalásunk van, mert becsületesek vagyunk és szembe kellett mennünk az ösztöneinkkel, a becsületünkkel hogy megélhessünk! Hogy amikor majd eljön az idő, akkor ne merjünk tiszta szívvel, becsülettel kiállni magunkért, hogy nehogy kiderüljön rólunk bármi, nehogy szégyenbe hozzanak bennünket! DRÁGA MAGYAR NÉPEM! DOBJÁTOK LE MAGATOKRÓL A LÁNCOT ÉS VESSÉTEK IDE NEKEM!! MAJD BEVISZEM A MÉH TELEPRE, OSZT JÓ PÉNZÉ LEADOM!! :)

Visszatérve az árulóra! Mivel az áruló nem képes tisztulni.. ezért világítani fog és egyre jobban, mert mi tisztulunk, mert mi nem keressük és ő nem képes tisztulni, hiszen az a feladata, hogy bomlasszon, áruló legyen! Értitek kedves barátaim?! Ő nem tisztán fog beszélni, ő nem fog pozitívumot eléd tárni… bár lehet, addig, amíg be nem fogadod.. de aztán, elkezd óvatosan bogarat tenni a füledbe, de az azonnal megfogja csípni a füled, mert TE Tisztulsz, és arra koncentrálsz, hogy tisztulj… és amikor nem keresed akkor megtalálod. Persze kell még ennek a tisztulási folyamatnak időt adni, bár már a szűk csoportban nem sokat, mert nem érünk rá! Minden csoport, ha javasolhatom.. kezdje ezzel. Tisztuljatok, hogy felismerjétek az ellenséget, az árulót! Össze vissza nem szabad vagdalkozni!

A következő, amit még mondani szeretnék, ha az az áruló, aki elkezd tisztulni, hogy ne látszódjon ki közületek, akkor nagy baj nem lehet.. hiszen ha tisztul, már nem is lesz áruló! Beáll a sorba! Szóval, nem is kell azonnal kivetnetek magatok közül, nem kell felfedjétek neki, hogy ő uv-n világít. Kérdezzetek meg inkább valakit, hogy mitévők legyetek, az “ufó”val.

Gyerekek, a “tisztaságnak” és a becsületnek olyan hatalma van, hogy képes a legmocskosabb embert is elragadni magával! Az én életemben, még ezzel a hatalommal nem élt az emberiség. Örömmel venném, ha most ezt a hatalmat a magunkénak tudnánk! Szeretlek Benneteket! Minden embert a földön! Mert minden ember egy csodának születik! Mindenkiben benne van a csoda! Csak a tiszta gondolatok mutatják meg a gonoszt!

Ne aggódjatok, nem vagyok bolond, sem vallásos, bár Istent hiszem és az Embert!

Köszönöm, hogy elolvastatok!
A Haza Nem Eladó!

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése