2014. március 9., vasárnap

Szégyenteljes meghasonulások, amivel szembenézni gyáva a többségi (bolsevik) társadalom




2010 november 8.: Az országgyűlés megszavazta az Európai Unió és Izrael társulási szerződését.

2013. június 21.: Az országgyűlés megszavazta a földtörvényt, amely nem tesz különbséget magyar állampolgárok, európai uniós állampolgárok, s mi több, társult országok állampolgárai között sem (holott ez az angol vagy izraeli föld tekintetében az Egyesült Királyságban, vagy Izrael államban elképzelhetetlen, pontosabban kizárt).

2014. márciusa: A már majdnem feledett "Ki tud többet a Szovjetunióról?" vetélkedőt nem egy a "Ki tud többet az Európai Unióról?" című vetélkedő váltotta, hanem - nos, kedves olvasónk? Nem tudja?Akkor kapaszkodjék, mert - a "Ki tud többet Izraelről?" című vetélkedő váltotta! 2014. év pedig e szolgalelkű vetélkedő sorozat  iskolai bevezetésének kiemelkedő éve, állomása:
Morvai Krisztina hatvani lakossági fórumán megosztja a hallgatókkal, hogyan bukkant az interneten a magyarországi gimnáziumokban zajló Ki tud többet Izraelről? (v.ö. a kommunizmus alatti Ki tud többet a Szovjetunióról?) vetélkedőkre,  s az izraeli nagykövet magyar gyerekek körében végzett agymosó tevékenységére.  Sajnálatosnak nevezi, hogy a megfélemlített szülők és tanárok  nem tiltakoznak az efféle megaláztatás ellen. (forrás: HTI)

S Ön, igen tisztelt olvasónk, pedig mától kezdve már nem mondhatja el magáról, hogy ezt nem tudja!

Hacsak ...! Hacsak nem Magyarország felemelkedését továbbra is kitartóan, még mindig csupán a pártokrácia 4 évenkénti visszahívhatatlanságban szabados, szabad mandátum hajhászó habzásában látja pirosan, fehéren, zölden, kéken és narancsosan, avagy éppen színtelen és szagtalan.

Kíváncsian várjuk, hogy hány képviselőjelölt vállal visszahívhatóságot, lép szerződésre nem a jelölő pártjával, s nem is valami háttér társasággal, hanem azokkal, akiktől felhatalmazását várja:

A VÁLASZTÓKKAL SZERZŐDVE, AZ EGYSZERŰ ÁLLAMPOLGÁROKKAL?!

Pl. arra szerződve, hogy a földet soha többé nem engedi, hogy bárki áruba bocsássa, főként nem idegenek és jövevények tulajdonába!

A legnagyobb tisztelettel:
Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Vonatkozó bejegyzések innen-onnan:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése