2014. május 12., hétfő

A nemzeti ellenállás szervezésének tüntetése 2014. május 10-én a Parlament előtt (felvétel)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hqVNMGZIUHY
Tegnap ismét több százan tüntettük együtt gazdákkal, devizaadósokkal, a nemzeti ellenállás harcosaival és derék hazafiakkal a Kossuth téren a magyar földért, a kisemmizett devizaadósokért, a politikai üldöztetést szenvedő hazafiakért, az EU gyarmatosítás ellen és az elcsatolt sorban élő magyar testvéreink önrendelkezési jogáért. És leginkább a május 6.-i tüntetésen elfogadott petíciónk szerinti jogalkotási lépések megtételéért. E szerint a Országgyűlésnek még 2014. május 22-ig van ideje arra, hogy a petíciónkban rögzített hármas földvédelmi csomagot elfogadja. Eddig a fele került benyújtásra. Folytatjuk a nyomásgyakorlást!

A kétórás rendezvény szigorú és igazságos nemzetvédő üzeneteket fogalmazott meg: a május 26-i Kossuth téri elszámoltató nagygyűlésig a földvédő ellenállás fő terrénuma vidékre kerül át konkrét akciók formájában, illetve azon személyek is a közvetlen érdeklődés fókuszába kerülnek, akik a föld elzabrálásának feltételeit megteremtették, abban részt vesznek, illetve azt nem akadályozzák meg. Emellett a devizaadósok folytatják banklevadászó büntetőakcióikat: ezúttal május 16-án 8-kor a Nyugati téri OTP bankfiók kerül az érdeklődés homlokterébe.

Dr. Fórizs Eszter bejelentette: május 14-én délután fél hatkor az Oroszországi Föderáció Nagykövetsége előtt (Budapest, VI. kerület Bajza u. 35.) tüntetést szervez, ahol én is felszólalok és kiállunk az ukrajnai rab népek, köztük magyarok, oroszok, lengyelek, bolgárok és románok önrendelkezéséért. Nagy ovációt váltott ki, amikor a Kossuth tér egésze zengett a március 28-i, Kárpátaljáért szervezett tüntetésünk jelmondatától: Krím az oroszoké, Kárpátalja a magyaroké!

Felszólalt többek között Póka László a Nem adom a házam, nem adom a hazám Mozgalom vezetője: a drámai helyzetben levő közel 3 milliós adósrabszolgaságban vergődő honfitársunk ügyében megtett üzenetét két akasztófával is nyomatékosították sorstársai: az egyiken egy végrehajtó és bankár feliratot a nyakában viselő bábú lógott.

A földrablásokról és az ellenlépésekről Tamási Béláné, a Gazdatanácsok Szövetsége elnöke beszélt: tényekkel és érvekkel (12 pontjuk itt olvasható rövid és részletesebb változatban) higgadtan, de keményen kimutatva: végveszélyben a magyar föld és ezáltal a magyar jövő. Őt egy devizaadósságba kergetett konok gazda követte, aki igazságtételt követelt.

Budaházy Gyuri a nemzeti ellenállás elkerülhetetlenségéről és az egyéni bátorság, s áldozatvállalás fontosságáról is szólt, ismételten csak - a koncepciós pere miatti bírói eltiltás okán - telefonon nagy tetszést aratva.

Dr. Boór Ferenc a Fejér Szövetségtől ezúttal a Magyarok Világszövetsége frissen elfogadott, földvédő ügyünkkel és a támadások kereszttüzében jól eső szolidaritási nyilatkozatot olvasott fel. Dr. Bene Gábor a régi Kossuth tér hangulatát megidézve vázolta fel a nemzeti érdekeket valóban szolgáló régi-új rendszer közjogi körvonalait. Végül Tölgyessy Magdi, a - már 2003-ben velünk együtt az EU tagság ellen harcoló és állandóan meghurcolt - Lelkiismeret' 88 Csoport szolidaritási nyilatkozatát ismertette és fogadalmat tett a tiltakozókkal együtt, hogy a harcot a végsőkig folytatjuk.

Végül is ez a mi Hazánk, nekünk csak ez az egy Hazánk van és mi itthon vagyunk!
A magyar föld és a magyarok szabadsága nem eladó!

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése