2014. szeptember 17., szerda

Meghívó az Összetartozás Fogadalmi Helyének avató ünnepségére

Kedves MVSZ - Fejér Szövetség tagtársak és barátaink!

Az alábbi meghívásnak eleget téve 2014. szeptember 20-án, szombaton 12:30 órakor indulok Pásztóra, az Összetartozás Fogadalmi Helye - augusztusban elhalasztott - avató ünnepségére.

Kérem, hogy aki az ünnepségen velem utazva venne részt, az telefonon jelezze! Találkozó az Udvardi u. 34. előtt, indulás 12:30 órakor, előreláthatólag visszaérkezés a rendezvényről éjfélig.
Baráti összetartással:
Ferenc (az öreghegyi)

Tisztelt Elnök Úr!

Gortva János testvérünk tragikus halála alig néhány nappal a Fogadalmi Hely felavatásának kitűzött időpontja előtt mindannyiunkat megrendített, s mint rögtön jeleztük, egy időre elhalasztottuk ezt a régóta készített és nagy izgalommal várt eseményt.

De természetesen tartozunk a Magyar Összetartozás ügyének és Gortva János elkötelezettségének is az avatás megtartásával. Az új időpont szeptember 20. szombat, 15 órai kezdettel.

Kollégiumi szállást mint korábban, szeptember 19-én és 20-án éjszakára is 1000 Ft/fő/éjszaka áron tudunk biztosítani.

Nagyon reméljük, hogy Elnök Úr nincs már előre máshol elkötelezve, és a Világszövetség vezető tisztségviselőjeként részvételével segíteni tudja az Összetartozás Fogadalmi Helye avatási méltóságának biztosítását.

Ezzel a bizakodással csatolom megújított felkérő levelünket és a tervezett programot.

Az avató közösség nevében tisztelettel: Bottyán Zoltán


















Fejér Szövetség Sajtószolgálat
In memoriam Gortva János

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése