2014. november 28., péntek

Ítélethirdetés december 4-én az "NFA kontra kajászói közember" perben

Tisztelt Honfitársak! Tisztelt Szerkesztőségek!

Az eljáró bírónő 3. tárgyaláson tett bejelentése alapján
ÍTÉLETHIRDETÉS
az "NFA kontra kajászói közember" perben
2014. december 4-én (csütörtök) 9 órakor
a Székesfehérvári Járásbíróságon
Dózsa György tér 1. fszt. 6.
Nincs alantasabb, mint mikor a hatalom percemberkéi pitiáner leszámolásban élvezkednek.
Nincs botrányosabb, mint mikor a törvénytelenség ellen éppen a törvény őrei nem képesek fellépni.

Ajánljuk figyelmükbe a Barikád újság legfrissebb, 6. évfolyam 48. (2014. november 27.-i) számát (22. oldaltól) és csatoljuk az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület és a Gazdatanácsok Szövetsége legújabb panaszát a XIV. Kerületi Rendőr-Főkapitányságon az NFA elleni nyomozás megindítása érdekében.

Budapesti Rendőr-Főkapitányság, XIV. Kerületi Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály
1590 Budapest, Pf. 107.
Tárgy: Panasz a 01140/4229-46/2013. bü. számú határozattal szemben

Tisztelt Rendőr-Főkapitányság!

Az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület, valamint a Gazdatanácsok Szövetsége (civil társaság) nevében eljárva tett bűntető feljelentésünk ügyében (2014. november 12. napon) hozott és részünkre kézbesített határozat ellen a Be 195§ (1) bekezdés alapján jogos

PANASSZAL

élünk és kérjük a nyomozás haladéktalan lefolytatását!

INDOKLÁS:
A vonatkozó határozatban eljáró Sütő Csaba r. százados, bűnügyi osztályvezető azt közli, hogy „Tekintettel a fentiekre, mivel a közérdekű adattal visszaélés bűncselekmény tényállási elemei nem valósultak meg és MÁS BŰNCSELEKMÉNY elkövetésének gyanúja sem állapítható meg, ezért a rendelkező részben foglaltak szerint a nyomozás megszüntetése felől határoztam.”

Ez a „fentiek” kifejezéssel hivatkozott INDOKLÁS részben leírtakkal és az általunk ismertetett tényekkel is ellentétes, ugyanis:
1.      Az általunk többször hivatkozott és a tanúvallomások által megerősített tényállás, hogy Sebestyén Róbert és társai a 2012. november 12-én nagy nyilvánosság előtt a HÍR TV-ben tett szóbeli és a későbbiekben hivatalos közleményben kiadott írásbeli nyilatkozataival (lásd. NFA honlapján) félretájékoztatták a közvéleményt és a törvénytelenséget azóta tetteikben (a 0122/6-os hrsz.-ú földterület megosztásával) beismerve is törvénytelen szerződésmódosítást eszközöltek Kiss Árpád bérlővel.
2.      Feljelentésünkben részletesen kitértünk arra is, ami azóta az NFA, mint felperes által a Székesfehérvári Járásbíróságon indított (Ügyszám: 16.P.22731/2013./36.) per során előkerült földhivatali bejegyzések és tanúvallomások ismeretében tovább erősödött, hogy a kajászói földbérleti szerződések törvénytelenségeinek leplezése érdekében tett NFA intézkedésekkel kapcsolatban több már, mint alapos a gyanúja az okirat hamisításnak, a törvénytelen szerződésmódosításnak, a nagy értékű közvagyon (állami földterület) hűtlen kezelésének, következésképpen a hatalommal való korrupciós visszaéléseknek.

Minthogy e gyanúk megalapozására vonatkozó tényanyagok és tanúvallomások a fenti per hivatalos peranyagának részét képezik, tisztelettel kezdeményezzük, hogy az eredményes nyomozás érdekében kérjék ki a Székesfehérvári Járásbíróságon folyó (Ügyszám: 16.P.22731/2013./36.) per teljes anyagát is! A 2. tárgyaláson elhangzott tanúvallomások vágatlan felvételei itt is megtekinthetők. (http://gazdatanacs.blogspot.hu/2014/06/tanuvallomasok-az-igazsagtalansag.html). Egyúttal csatoljuk az NFA által elkövetett újabb törvénytelenségre vonatkozó bejelentésünk másolatát is.

Kelt:     Székesfehérvárott, 2014. november 24-én
Tisztelettel:
                Tamási Béláné elnök sk.                                         Dr. Boór Ferenc titkár sk.
Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület        Gazdatanácsok Szövetsége
                8000 Szfvár, Koronázó tér 4.                                 8000 Szfvár, Udvardi u. 34.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése