2015. augusztus 12., szerda

Három a magyar igazság: három nap múlva emlékezik Fehérvár

Három a magyar igazság, s EGY ÉGI EGÉSZ a ráadás.
Nem akárminek lészen tanúja, aki Nagyboldogasszony napján Székesfehérváron jár, mert sorsfordító szertartásra készül a fehérvári polgárság!


Patrubány Miklós, Papp Lajos, ifj. Tompó László, Boór Ferenc, Bagaméri László, Király Dávid és megannyi elkötelezett Fehérvári polgár vezényletével az Abai Lovasfarm, az Alfa Szövetség, a Bakonyalja Gyermekei Baráti Társaság, a Fejér Szövetség, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Magyar Nemzeti Gárda, a Magyarok Nagyasszonya Szent Korona Lovagrend, a Magyarok Világszövetsége, a Rákóczi Szövetség, a Szittya Sárrét Vidéki Lovas Egyesület, a Trianon Társaság, a Vitézi Rend zászlaja alatt adózik tisztelettel és kegyelettel Szent Istvánnak halála 977. évfordulóján, a Hunyadiaknak, hogy Nándorfehérvárért harangozik délben az egész keresztény világ, a Nagyboldogasszonynak, kinek minden jóravaló királyunk, kormányzónk, fejedelmünk az oltalmába ajánlotta a magyarok országát, Szent Lászlónak, a mogyoródi csata hősének, ki szentté avatta és avattatta az atyát és fiát, az Aranybulla kikiáltásának, amely törvénybe iktatta kötelességeinket Szent István napján. 

8301 lépés a szkíta királyságért az Aranybulla emlékműtől, 6541 lépés Erdély ország dicsőségéért a délvidéki utcaneves Ráchegy körforgalmától, 5555 lépés a Regnum Marianum helyreállításáért a Bory-tértől a Máriavölgyi úton, 4701 lépés a szent lovagiasságért a Farkasvermi út körforgalmától, 2221 lépés a történelmi alkotmányosságért a Felsővárosi Fejér kemencétől (Kertalja-Koppány utca sarok). Egy-egy Nagyboldogasszony jelével felszentelt Új-kenyér és egy korty áldott vörösborral köszönti egymást minden jelenlévő test-vér, hogy kegyelettel adózzanak Szent királyunk halálának évfordulóján megannyi apostoli királyunk, királynénk koronázási és temetkezési helyén.

LI
B
ERTATES
CI
VITATE ALBEN
SI  A  S.  REGE
STEPHANO
CONCESSAE,
hirdeti az országalma felirata
a Városház téren Fehérvár igazságát.
HONOR S. REGIS STEPHANI A CIVITATE
ALBENSI CONFESSA, hirdetik a zarándokok a
kegyeleti szertartáson, Nagyboldogasszony napján!
Amint Fehérvár város szabadságjogai Szent István
által lettek jóváhagyva, úgy Szent István tiszteletét is
Fehérvár városa állítja újra vissza;  tartson  neve
míg a Föld tart,
Isten  áldja  meg  a  magyart !
https://www.facebook.com/events/530754777074710/
Székesfehérvár, 2015. augusztus 15. (szombat)
Új-kenyér hava, Nagyboldogasszony napja,
Öreghegy, Aranybulla emlékmű,
Ráchegy, Farkasverem,
Bory-tér
16:00 Felsővárosi Általános Iskola Fejér kemencéje
17:00 Nemzeti Sírkert és Emlékhely, Koronázó tér 2
18:00 Ünnepi Szent Mise a Szent István Bazilikában
Csoportos tiszteletadás Szent István szarkofágjánál
20:00 Nagyboldogasszony Napi Kegyeleti Zarándoklat és Szertartás zárása

Fejér Szövetség Sajtószolgála

2 megjegyzés:

  1. Az oldalon lévő állításaikra szíveskedjenek bizonyítékot is adni! Kezdhetnék mondjuk Vaczon település azonosításával Alba Regale-Székesfehérvár látképének hátterében, és magyarázzák meg a Pilis hegyeit is ! http://torteneszdogmak.blogspot.hu/2015/06/alba-regale-fehervar-obudan.html

    VálaszTörlés
  2. Tudjuk, hogy nehéz egyesek felfogása, de mi türelmesek vagyunk.
    Nekünk nem kell bizonyítanunk, ami tény,
    - hogy hol van 2015-ben, s hol volt mindeddig Szent István síremléke
    - hogy hol van a koronázó templom és királyi temetkezési hely Nemzeti Emlékhelye
    - hogy hol gyújtottak (az országban egyedüliként) gyertyát 10 év óta Fehérvár Nagyboldogasszony Bazilikájába temetett királyok és királynék, hercegek és hercegnők emlékére
    - hogy a kegyeletet ott kell gyakorolni, ahol lehet, s ahol az emlékhely van,
    s végül
    - hogy a város neve ma, ahol a kegyeleti szertartást tartjuk Székesfehérvár (avagy "Alba Regalis"), s jelenleg nincs másik hely, amit ugyanígy neveznek.

    Megértőek vagyunk minden kutatás, s főként bizonyítás iránt, azonban a legkevésbé sem ingat meg minket mások bizonytalansága abban, ami bizonyos. Tiszteletet és kegyeletet követel az Apostoli Magyar Királyság és annak Nemzeti Emlékhelye!

    VálaszTörlés