2016. június 19., vasárnap

Kiállásért kiált a Hun Fokos Szövetség: elbocsátották az egri kórházvédőt, a szövetség elnökét

Az EgerTV összefoglalója
a képre kattintva megtekinthető
Múlt év novemberében tettünk látogatást Egerben a Hun Fokos Szövetség 10 éves fennállásának ünnepségén elnökük, régi jó barátunk Dr. Pócs Alfréd vendégeként (2015. november 11., szerda, Jubilált a Hun Fokos Szövetség - ott kellett lennünk). A következetessége mellett nála szelídebb személyiséget elképzelni is nehéz. Társadalmi áldozatvállalás állandó munkavégzési lehetőség megvonásának fenyegetettsége mellett elképzelhetetlen.

S most az alábbi döbbenetes hír landolt postaládánkban, amelyet felfogni is nehéz!

Feladó: kincsesne <kincsesne@t-online.hu>
Dátum: 2016. június 19. 14:09
Tárgy: dr. Pócs Alfréd doktor urat, az egri kórház tiszteletre méltó védőjét, elbocsátották. Barátai 2016. június 22-ére, szerdán 16 órára az egri Dobó térre gyűlést hívnak össze...
Címzett: Fejér Szövetség <fejerszovetseg@gmail.com>

Most kaptam hírt dr. Pócs Alfréd egyik betegétől, hogy az egri kórház tiszteletre méltó védőjét elbocsátották. A főigazgató asszony ennyire rossz néven vette tőle, hogy a problémákat meg akarta oldani, - meg akarta oldatni az illetékesekkel.

De a kórháznak – és védőjének – most is vannak védői, akik
2016. június 22-én, szerdán 16 órára
az egri Dobó térre gyűlést hívnak össze,
amelyen nyilván követelik dr. Pócs Alfréd elbocsátásának visszavonását és a kórház problémáinak  megoldását. A köztiszteletben álló doktor úr betege azért is aggódik, hogy ha nem veszik vissza, hogyan kezelhetné őt továbbra is a doktor úr. Ezért kérte, hogyha lehet, amivel tudok, segítsek. Most tehát továbbítom a kérését.

Kincsesné Salca Mária
Budakalász 
U.i. Tudomásom szerint dr. Pócs Alfréd doktor úr nem tagja pártnak, de ő is alapítója a Független, Boldoguló Magyarországért Mozgalomnak! Innen is úgy vélem: minden támogatást megérdemel, mint minden tisztességes magyar ember, aki önzetlenül fáradozik a hazájáért!

Továbbította
a Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése