2017. június 26., hétfő

„ Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek „ … (Karinthy Frigyes)

Ha kedd, akkor Hétvezér Est…

Molnár Albina: Amit a gyógyszerekről és védőoltásokról  nem mondanak el nekünk…

Hatodik alkalommal lesz a vendégünk dr. Molnár Albina a 373. Hétvezér Est előadás sorozat keretében. Molnár Albinát nem kell bemutatni a Hétvezér Estek rendszeres látogatóinak. Az egészséges életmódra, táplálkozásra és egészségtudatosságra nevelő felvilágosító munkáját jól ismerik, akik nem hajlandók elfogadni az élet-  és természet-törvényeit felülírni akaró, profit vezérelte világméretű „gyógyszer”-lobbi tudatmódosító átnevelését , amely minden betegségre, problémára kínál valamilyen kemikáliát. Ha valaki mégis kételkedne az „alternatívnak” kikiáltott gyógyítás és gyógyulás eredményeiben és hatásosságában, akkor maga Dr. Molnár Albina az élő bizonyíték ennek hatásosságára. 


Évtizede történt, amikor Albinának elege lett abból, hogy  minden bajára újabb és újabb medicinákat erőltetett rá modern-kori gyógyászat és közben egyre rosszabbul lett. Kezébe vette sorsát és saját magát gyógyította meg. Kérdezzük meg halkan a „kezelő orvosunkat vagy gyógyszerészünket”, hogy hányan gyógyították meg magukat az általuk ránk erőltetett modern csodaszerekkel?  A válaszokat az olvasókra bízzuk. 
Dr. Molnár Albina fáradhatatlanul dolgozik, évtizede óta adja közzé felvilágosító, kutató munkája és tapasztalatai eredményét. Most is erről fog hallani hallgatósága, a cím béli, szinte mindenkit érintő témakörben. Karinthy után szabadon: „Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek”, kifejezetten a jövendő nemzedékek számára, okulására.  
Szeretettel várjuk az érdeklődőket Dr. Molnár Albina legújabb előadására.

Az előadás ideje: 2017. június 27. kedd 18.00 óra
Az előadás helye: Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25   

Fejér Szövetség Sajtószolgálat  






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése