2011. június 2., csütörtök

Fejér Szövetség Megyegyűlés 2011. június 3-án

Meghívó
a Fejér Szövetség 2011. június 3-án (péntek) 19 órától
Székesfehérvárott, a Műhely Kávézó (Ady Endre utca) pincehelyiségében kezdődő
Félévzáró Megyegyűlésére.

A Botond napi Vásár után és Pünkösd és a nyári időszak előtt, sőt, a közösségi honlap fenntartásának évfordulója (július 1.) előtt helye van annak, hogy összegyűljünk, s megbeszéljük sürgető gondjainkat.

Napirend:
1.) Fejér MAG Egyesület (a cégbíróság szája-íze szerint javított) alapszabályának ismertetése, elfogadása, tisztségviselők megválasztása (levezető elnök, elnök, titkár, felügyelő bizottság, jegyzőkönyv vezető, ...)
(Fontos, hogy hivatalos és pénzügyeinket kezelni tudjuk. Kérek minden eddig jelentkezett és jelentkezni kívánó egyesületi tagot, hogy feltétlen jöjjenek a megyegyűlésre!)
2.) Botond napi Vásár lezárása, pénzügyeinek rendezése. Hozzájárulás elmaradások és a következő évad első befizetéseinek rendezése azok részéről, akik vállalni tudják (Tanulmányozandó: FejérTagMaj.doc)
Kérünk mindenkit, akinél Fejér Szövetség pénz van, az hozza magával a megyegyűlésre - Hétvezér, Botond nap, tagi hozzájárulás befizetés, ...!
3.) Fejér Szövetség rendje-módja alapszabály módosítása és új tisztviselők választása (fejér magóc - lemondott a februári Fejér Széken, fejér kende - lemondott az áprilisi Fejér Széken, fejér abakán - lemondott május 31-én a Fejér Szövetség abakáni megbízatásáról.
4.) Válasz a csókakői és soponyai felkérésekre, azaz döntés arról, hogy miként és hogyan segédkezünk vásárt szervezni Nagylángon és a Csókakői Várnapokon.
5.) Hét Áldás Fehérvárra felhívás és gyűjtés megkezdése, ütemezése, felelősei, ...
6.) Beavató Szer esedékessége (Sarlós avagy Nagyboldogasszony napján)
7.) Nyári program előzetes - Trianon megemlékezés (meghívásunk van Sárosdra), Pünkösd (Pilisszántó), utazási lehetőségek Kárpátaljára és Székelyföldre.

Minden Fejér Szövetségi rendes és pártoló tagot elvárunk!
A rendezvény nyitott. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése