2022. december 12., hétfő

Évadzáró Adventi Hétvezér Est Bobory Zoltánnal (és Závodszky Noémi adventi köszöntőjével)

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Bobory Zoltán költő: Adventi ima, vers és könyv - ráhangolódás

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!

Bobory Zoltán Jósika Miklós-díjas költő, a Vörösmarty Társaság elnöke lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Esték 576., s a 2022. évad ím már utolsó előadó vendége.
 
Előadónk már diákkorától aktív résztvevője a fehérvári irodalmi életnek. 19 évig vezette a legendás Látó-kört. Még a Szent István Művelődési Ház igazgatójaként alapította a Vár című irodalmi-közéleti folyóiratot. Önkormányzati képviselőként a Kulturális Bizottság elnöke volt. 2010 óta a Vörösmarty Társaság és a Szekfű-Lánczos Ösztöndíj Alapítvány elnöke.
 
Az adventi időszak derekán, a 2022. őszi évad utolsó előadására - amint az elmúlt héten és előreláthatólag egészen 2023 áprilisáig - Székesfehérvár Közösségi és Kulturális Központjába (régi nevén a Szabad Művelődés Házába) várjuk vendégeinket.
 
A 2022. évadot és ráhangolódásunkat a karácsonyi ünnepre tehát újra irodalmi esttel zárjuk, melyben - ha már a 222 évvel ezelőtt (december 1-én) született Vörösmarty Mihály író neve is előkerült, akkor, ha rövid időre is, de - az est felvezetőjeként Závodszky Noémi, a Vörösmarty Színház színművésze is megtiszteli az előadót és vendégeit, hogy együtt, meghitt légkörben hangolódjunk rá az irodalmi előadó estre és az advent utolsó hetére.
 
Ajánljuk az előadást, egyben a Hétvezér Esték 2023. évi programját is figyelmükbe, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt
 
2022. év Karácsony - Álom - december havának 13. (Luca) napján (kedden) 18:00 órától
a Közösségi és Kulturális Központba
(Székesfehérvár, Fürdő sor 3.)
Bobory Zoltán költő
Adventi - ima, vers és könyv - ráhangolódás
című előadó estjére.

Figyeljék híreinket, hiszen 2023-ban is; ha kedd, akkor  - biztosak lehetünk benne, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est! 

A Hétvezér Est rendezősége nevében a
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése