2023. május 7., vasárnap

"Közép-Amerikából jöttem, mesterségem címere..." - folytatás az 594. Hétvezér Esten

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Juhász László vállalkozó, önkormányzati tanácsnok: Magyarként Mexikóban - úti beszámoló

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!
 
Juhász László vállalkozó,
már közel két évtizede független önkormányzati képviselőként Székesfehérvár MJV Önkormányzatának tanácsnoka, a VÁLASZ Független Civilek Egyesület elnöke, a 6. Fehérvári Székelybál alapító szervezője lesz a Fejér Szövetség közművelődési és közéleti előadás sorozata, a Hétvezér Esték 594. előadója.
 
Juhász László és pártfüggetlen képviselőtársai azzal vívták ki a Fejér Szövetség támogatását, hogy a jelöltek közül egyedüliként mondtak le az 1949 óta hazánkban is bevezetett és természetesen szabadossá vált - úgynevezett - "szabad" mandátumáról, azaz képviselőjelölt társaival együtt a 2019. évi választás előtt visszahívhatósági szerződést kötöttek választóikkal.
 
Nos, ha előadónk fenti, igen tiszteletre méltó munkásságát a Fejér Szövetség évek óta és ím már napról napra követi is, mégsem emiatt kapott felkérést a Hétvezér Esték rendezőségétől a soron következő előadás megtartására, hanem amiatt, hogy alig egy hónapja tért vissza különleges élményekben gazdag utazásáról, Mexikóból, amely - természetesen - kíváncsivá tette nem csak a szervezőket, de a rendszeres Hétvezér Est látogatókat is egyéni tapasztalatai iránt. A Hétvezér Esték programján belül rendszeresnek tekinthetők - mintegy évenként egy-két alkalommal - a Kárpát-medencei, illetve azon kívüli úti beszámolók, azonban a
távoli földrészeket érintő előadások különösen is. így Juhász László audiovizuális előadásával - előadónk személyiségét is ismerve - az 594. bizton mondható, hogy különlegesen élménygazdag estének is ígérkezik.
 
Ajánljuk az előadást és a Hétvezér Esték programját figyelmükbe, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt
 
2023. év Tavaszutó - Pünkösd - Ígéret - május havának 9. napján (kedden) 18:00 órától 
a Királykút Emlékházban
(Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.) 
Juhász László vállalkozó, önkormányzati tanácsnok
Magyarként Mexikóban - audiovizuális úti beszámoló
című előadására

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor - biztosak lehetünk benne, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est!

A Hétvezér Est Rendezősége nevében:
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése