2009. szeptember 28., hétfő

Alma-körte-paprika-krumpli vásár

Oross Gábor kistermelő (bácsai lakos) jutott bajba, mert idegen szívű felvásárlók megállapodásuk ellenére sem hajlandók átvenni tőle a terményeket. Nagyon nehéz helyzetbe került családjával együtt, és még 10-15 ember, akit folyamatosan foglalkoztat. A következő terményeket kínálja önköltségi áron, sőt egyes esetekben még az alatt is.

Étkezési paprika. Frissen szedett jó minőségű. Zsákolva (kb 16 kg-os kiszerelésben) Ára: 1.600,- Ft/zsák.

Étkezési burgonya. Két féle (sárga "kiflikrumpli" és rózsaszínű hagyományos). Frissen felszedett, nem apró, jó minőségű. Zsákolva, kb. 30 kg/zsák. Ára: 1.200,-Ft/zsák.

Három féle körte (Alexandra, Vilmos, a harmadikat nem írtam fel). Szép termés, elálló, jó minőségű. Ez lehet a vásárló által szedve is, meg lehet kérni leszedve is. A leszedett körte ára: 120,- Ft/kg. Szedés helye: Nagybajcs-határ.

Négy féle alma (mucsu, golden, jonatán, early-gold). Szép termés, az első két fajta, akár tél végéig is fogyasztható kedvező tárolási körülmények között. Ez pillanatnyilag szedés alatt van, most van (mától) "szedd magad" Vámosszabadin a Szabadi u. 1/a mögött. Ha a vevő szedi le 60,- Ft/kg, fa alól rétes alma 20,- Ft/kg. De meg lehet állapodni szedett árban is, ennek az ára még nyitott.

Természetesen aki igényli, annak számlát is tud adni,az ár ennek függvényében módosul.

Nagyobb mennyiségnél szállításban segít.

Gábor kiváló őstermelő, segítsünk rajta!!!

A Gábor telefonszáma: 06 30 49 64 114

Üdvözlettel: Németh Judit
GYőr-Moson-Sopron megyei elöljáró

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése