2009. augusztus 16., vasárnap

33%-os MÁV kedvezmény a Magyarok Országos Gyűlésére utazóknak!!!

A MÁV-START Zrt. a 2009. augusztus 21 – augusztus 23. között megrendezésre kerülő „Magyarok Országos Gyűlése” rendezvényre utazóknak 33%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START szolgáltatási területén levő bármely belföldi állomásáról Bösztör megállóhelyre.

A 792, 7902, és 791 sz. vonatok a várható többletforgalom miatt erősítve lesznek augusztus 21-22-23-án.

A felhasználás feltételei:

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe; 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menettérti jegyek érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy leghamarabb a rendezvény első napján, augusztus 21-én 00.00 órától vehető igénybe és a visszautazást augusztus 23-án 24.00 óráig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén történő lebélyegzés után érvényes.

A menetjegyek érvényesítése a helyszínen (Kunszentmiklós-Bösztörpuszta) a MÁV-START sátrában történik.

Bélyegzési időpont: a rendezvény mindhárom napján 10:00-14:00 óra között.

A pénztárban jegyváltáskor „33%-os alkalmi menettérti jegyet” kell kérni, más jegyekkel a kedvezményt nem lehet megkapni.

Mivel a rendezvény területe a Kiskunsági Nemzeti Park része, környezetvédelmi szempontból javasoljuk, hogy aki teheti, inkább tömegközlekedéssel utazzon a rendezvényre.

Menetrend itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése