2009. október 22., csütörtök

Az Echo TV megtagadta az alábbi reklámfilm sugárzásátA Magyarok Szövetsége a tegnapi napon a fenti reklámfilm sugárzását kérte az Echo Televízióban. Az Echo TV székházában a reklámfilmek értékesítésével foglalkozó osztály képviselője a reklámfilmet tegnap átvette. A mai napon az értékesítési vezetőtől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az Echo TV a reklámfilm sugárzását indoklás nélkül megtagadta.

1 megjegyzés:

 1. Igen Tisztelt Barátaim Fejér megyében!
  Holnap elmegyek a Sándor Palotához délután 2- kor. Bízom benne, hogy "elegen leszünk.." mert mindig az a baj, hogy" sokan voltunk, de nem elegen."...
  Kérlek Benneteket, hogy értsétek meg a fenti film nem "reklámfilm" hanem igenis politikai hirdetés, aminek súlyos mondanivalója van.
  Vannak televiziós csatornák, amelyek a reklámfilmekből tartják el magukat. hát ez negatív reklám lenne az Echo TV-nek..Egy értékesítési vezető nem egyedül dönt, hanem vannak felettesei, akik lehet, hogy épp a pénzes zsákon ülnek,mert mindenütt ülnek valakik a pénzes zsákon.
  Vannak akiknek épp az az érdeke, hogy "oszd meg és uralkodj" "divide et imperé".Ha nem helyesen írtam le latinul, elnézést kérek..
  A lényege a fontos...Mindenütt van bomlasztó erő, mindenütt van valaki ,aki felteszi a kérdést, hogy "Valóban? Tényleg ezt akarjátok? Biztos, hogy ezt akarjátok ?"És már időt nyer az ilyen..
  A gyermekeben rejlik a jövő, a jövőnk..a születendőkben és a meglévőkben..
  Van egy kérdésem most mégis:Szabad-e gyermeket reklámcélra, politikai hirdetésre felhasználni??
  A mindenkit összetartó öreghegyi Ferencnek vagy Ferenchegyi Öregnek nagy szeretettel küldöm együttérzésemet Budapestről és szorítok, hogy sokan legyünk holnap és elegen. Üdv.
  Harasztiné Bata Zsuzsanna.

  VálaszTörlés