2009. október 28., szerda

Fehér zászlók alatt


Fejér megye mintegy száz fős küldöttsége fehér szalaggal a szíve felett, fehér ingben és fehér zászlók alatt állt ki a Magyarok Szövetsége Országos Gyűlésén megfogalmazott Kiáltvány követelései mellett ma 14 órától 17 óráig a Sándor palota előtti téren.

A megyei testület nevében szeretnék köszönetet mondani minden résztvevőnek, akik e kivételesen napfényes délutánon ott álltak képviselőik mellett. Lelket öntöttetek belénk, lelket öntöttünk az elnökségbe és az elnökség, s különösen Vukics Ferenc szavai lelket öntöttek Fejér megye minden küldöttébe.

Nem leszünk benn a TV-ben? Érdekel ez még Benneteket? Aki ott volt, azt már nem hiszem, hogy igen. Ott voltam, tehát engem sem érdekel. Engem az érdekel, hogy együtt legyek mindőtökkel, hogy együtt legyek fehér a Fejér megyeiekkel. Köszönöm Nektek, mindannyiótoknak, hogy eljöttetek és köszönöm azoknak is, akik ha nem is lehettek velünk, de lélekben együtt éreztek Fejér megye küldöttségével.

Nem vagyunk hirtelenek, tudom. S, nem vagyunk hírtelenek sem. Tudod?

Szenvtelenül vagy sem, az MTI már nem keverhette a történetet, mint 7 hónappal előtte, mikor zászlóbontásra érkezett fel legutóbb minden megye küldöttsége Budapestre, a Hősök terére! S milyen érdekes, "fehér" névvel megáldott szerző(nk) tollából származó hírünket most "fehéren-feketén" közölte le az MTI úgy, ahogy kell! Mindig így legyen!

Részlet a Magyarok Szövetsége elnöksége közleményéből:

mti.hu MTI DIREKT Hírek - http://ots.mti.hu/news.asp?view=2&newsid=58259
2009. október 25., vasárnap - Blanka, Bianka

2009. október 20., 14:02
A Magyarok Szövetsége a választások előtti alkotmányozást követel. Október 25-én adják át alaptörvény javaslatukat a Köztársasági Elnöknek
Budapest, 2009. október 20., kedd (OS) - A Magyarok Szövetsége ez év augusztusában Kunszentmiklós-Bösztörpusztán országos gyűlést tartott, amelynek záródokumentumaként kiáltványban szólította fel az Államfőt, az Országgyűlést és a Kormányt, hogy október 23-ig kezdjék meg az alkotmányos rend helyreállítását!
...
Itt az idézet vége.
A többit elolvashatod az MTI Hírekben,
ahol az utolsó mondat az, amiben hinned kell végre,
mint minden szövetségre lépett magyarnak!
Arany Jánost idézve:
Élni fog a nemzet, amely összetart!

Ildikó, Zsolt és Ferenc (az öreghegyi)
és minden megyei testületi tag

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése