2015. január 17., szombat

Hétvezér Est, a 254. - Csurka Endre: ... ha semmi sem az, aminek látszik?!

Ha kedd, akkor Hétvezér Est…

Mi tudható, ha semmi sem az, aminek látszik?!

Ez Csurka Endre előadásának címe, aki a 254. Hétvezér Est vendége.


Ki is Csurka Endre? Aki nem ismeri, annak lehetetlen néhány szóban bemutatni Csurka Endrét és munkásságát.

Író, közíró, politizáló, gazdasági-, pénzügyi szakember, gondolkodó? Egyik megnevezés sem írja le pontosan tevékenységét. Csurka Endrét, - hatalmas szellemi örökség birtokában, de a maga útját járva, - a magyarság, a magyar megmaradás, a magyarnak maradás kérdései foglalkoztatják. Nem csak kulturális, nemzetpolitikai szinten, hanem gazdaságpolitikai vonalon is kutatva azokat a gazdasági, politikai történéseket, amelyek meghatározzák ma, a magyar nemzet jelenét és a jövőjét.
A politikai, társadalmi események, történések okait keresi, elemzi könyveiben, írásaiban, előadásaiban és nevén nevezve a dolgokat rámutat a mai gazdasági, politikai rákfenék, bajok okaira, kiutat keresve, megoldásokat felmutatva. Olyan közéleti ember, aki nem riad vissza az éppen aktuális és napjainkban zajló folyamatok kemény, szókimondó feltárásától sem.

Nem lesz ez másként a soron következő Hétvezér Esten sem, ahol visszatérő vendégként köszönthetjük.

Előadásának címe is sokat sejtető: Mi tudható, ha semmi sem az, aminek látszik?! Jöjjenek el, hallgassák meg az előadást, hogy megtudják valójában mi is az, ami nem annak látszik, vagy nem annak akarják láttatni napjaink politikájában?  
   
 Az előadás ideje: 2015. január 20. kedd 18 óra
Az előadás helye: Székesfehérvár, MissTee Teabolt, Ady Endre. u. 32. I.em. 32. I.em 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése