2019. szeptember 11., szerda

Szövetségben a választókkal - kampánynyitó


A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Fejér Szövetség támogatásával, közreműködésével új lendületet kapott a Válasz Független Civilek Fehérvárért csapata.
A VÁLASZ minden képviselőjelöltjére és megyei listájára is szavazhatnak Szent István városa, Székesfehérvár és Fejér megye választópolgárai.

A VÁLASZ legfőbb ajánlata a választók számára, hogy fogadják el felajánlásukat, és kössenek társadalmi szerződést a jelöltekkel a képviselők visszahívhatóságáról! Legyenek választóktól függő - ne éppen csak a választóiktól független, ám a jelölő szervezeteiktől, pártjaiktól függő - képviselők is Székesfehérvár és Fejér megye közgyűlésében!

A választókkal szerződésben gyakorolt visszahívhatósági kötelezettségvállalás a - valójában csupán a - választóktól független szabad(os) mandátumot nyerő képviselőkkel szemben folytonos, elévülhetetlen kihívást jelent a tisztesség érdekében.

Legyen a VÁLASZ programja a választók programja is egyben, ne csupán ígéret abban a közéletben, amelyet a szabad mandátumért folytatott harc csupán a kampány idejére korlátozott tetszésnyilvánítási és - egyre inkább - egymás lejáratására szorítkozó szavazatszerzéssé tett! Legyen az Önök válasza, a mi válaszunk ez alól kivétel!

Legyen a VÁLASZ kampánynyitó rendezvénye egy régi-új fejezet nyitánya, egy kötött, a választók akaratától függő mandátumért folytatott küzdelem kezdete!
Legyenek részesei minél többen a 14 elkötelezett lokálpatrióta képviselőjelölt programismertető eseményének!
Legyenek szem- és fültanúi a Válasz Független Civilek kampánynyitó üzenetének!

Legyünk mindannyian bizalommal az ősi erényben!


Dr. Boór Ferenc társelnök
Fejér Szövetség
a VÁLASZ képviselőjelöltje Székesfehérvár 13. választókörzetében

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése