2020. február 23., vasárnap

Szondi Miklós tanár úr előadásával harangozzuk be, hogy jő a Kikelet

Ha kedd, akkor Hétvezér Est 
Szondi Miklós: A szeretet hangja (3. rész) 

Mottó: Közeledik a 100. évforduló. 2020-at írunk, kerek száz évvel többet, mint 1920-ban. Ez az év - nem tetszés kérdése - arról szól, amelyben szellem, test és lélek a Kárpát-medencében szétszakíttatott. Itt állunk, mi magyarok száz év után is darabjainkra hullva, több százezres, milliós lélekszámú nemzetrészeink porladó hősi emlékei felett időnként elnémulva, a kiutat keresve, "feltámadásra" várva. "Csak még egyszer előre!", s a száz év, mint többezer korábban, sem lehet-lesz hiába! 

A Fejér Szövetség 498. Hétvezér Estjének vendége a Forrai Sándor Rovásíró Kör állhatatos rovásoktatója, Szondi Miklós tanár úr lesz. Az ő előadásával búcsúztatjuk a telet, mondhatni, "a szeretet hangjával" nyitunk kaput a tavasznak, hiszen közeledik már a Kikelet. Miklós, bár leginkább, mint a rovásírás egyik szakértő művelője ismeretes, mégsem, azaz most sem a rovásírásról tart előadást, hanem a nemrég magyar és angol nyelven is megjelent könyvének bemutatóját folytatja körünkben, ím már negyedik alkalommal látogatva el a Fejér Szövetség heti rendszerességgel szervezett közéleti és közművelődési estjeinek helyszínére, a Királykút Emlékházba.

Szondi Miklós tanár úr előadásait bátran ajánljuk minden szeretetre vágyó honfitársunknak, a legkisebb unokától a szerető felnőtt korosztályig minden korosztálynak. 

Előadó: Szondi Miklós rovásoktató, tanár
Cím: A szeretet hangja (3. rész)
Időpont: 2020. Böjtelő - Jégbontó hava, azaz február hó 25. napja, kedd 18.00 óra
Helyszín: Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25.

Szeretettel várunk mindenkit és minden kedden este 18 órától a Királykút Emlékházba, ahol, ha kedd, akkor - biztosak lehetünk abban, hogy újra és újra elmaradhatatlan a - Hétvezér Est! 

Főszervező: Sajó Mária
Műsorszerkesztő: Simon Irén, Fogarasi Márta
Felelős szerkesztő: Dr. Boór Ferenc

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése