2022. május 15., vasárnap

Hétvezér Est a COVID jelenségről egy orvosszakértő és egy szkeptikus szemével

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Dr. Kovács Mónika PhD és Bukovinszki Gergely valóságkutató: "COVID–19: Mit rejt a fekete doboz?"

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók! 

Dr. Kovács Mónika PhD, független orvosszakértő, a "COVID - 1984 fekete doboz" című könyv szerzője és Bukovinszkí Gergely valóságkutató (ún. influencer), a Szkeptikus Kerekasztal vidóblog (podcast) szerzője és szerkesztője lesznek a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Esték 548. előadó vendégei.

Dr. Kovács Mónika tudományos háttere révén akadémikus alapossággal gyűjtötte, elemezte, válogatta és publikálta az elmúlt két év eseményeinek ellentmondásait, azonban nem csupán ezt foglalta össze a fenti címen megjelent könyvében - amint honlapján a beharangozóban is olvasható - „Ha nem bukkannék minden nap egy újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda.” Ezeket az anomáliákat, azaz a járványhelyzet mozgatórugóit tekintem át a könyvben, kiegészítve a helyzetképet az alapvető járványügyi és immunológiai tudnivalókkal (természetesen az oltásokat is ide értve), hogy érthetőek legyenek az összefüggések. Végül igyekeztem kiutat is mutatni, hiszen nemcsak a valóság ismerete fontos, hanem az is, hogy dönteni tudjunk, hogy mit kezdjünk ezzel a helyzettel, hogy hogyan jöjjünk ki belőle megerősödve és EGÉSZségesen. Jó szívvel ajánlom a könyvet: Oltottaknak és oltatlanoknak, járványhívőknek és járványszkeptikusoknak, szakembereknek és laikusoknak, és mindazoknak, akik bizonytalanok a helyzet megítélését illetően, mert közös érdekünk az igazság feltárása, a – testi, lelki, szociális – EGÉSZségünk és a szabadságunk megóvása, a normális életünk helyreállítása.

Ajánljuk az előadást és egyben általában is a Hétvezér Esték - májusi - programját tisztelettel figyelmükbe, azaz várunk minden régi és új érdeklődőt
 
 2022. év Pünkösd - Ígéret - május havának 17. napján (kedden) 18:00 órától
a Királykút Emlékházba
Dr. Kovács Mónika és Bukovinszki Gergely
COVID–19: Mit rejt a fekete doboz?
című könyvbemutató előadására

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor - biztosak lehetünk benne, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est!

Főszervező: Simon Irén
Műsorszerkesztő: Sajó Mária
Felelős szerkesztő: Dr. Boór Ferenc

A Hétvezér Est rendezősége nevében a
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése