2023. december 4., hétfő

Szakács Árpád lesz a decemberi első vendég

Ha kedd, akkor Hétvezér Est 
Szakács Árpád publicista: Mire készül a WHO?
 
Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!
 
Szakács Árpád publicista, könyvkiadó, többek között Eötvös József-sajtódíjas, Lovas István díjas (2018) és Érték és Minőség Nagydíj Kommunikációért Nívódíjas (2019) újságíró, szerkesztő,  a Magyar Nemzet és az Axel Springer munkatársa lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozatának, a Hétvezér Esték 620. előadó vendége.

Lovas István újságíró nem sokkal halála előtt a „legjobb és legbátrabb magyar jobboldali újságíró”-nak nevezte Szakács Árpádot. Lovas István halála után vélhetően éppen ezért kapta meg elsőként az újságíróról elnevezett kitüntetést (forrás: Wikipedia)

Valóban bátorság ma nemet mondani a globalizáció, avagy az ún. "nem létező háttérhatalom" minden megnyilvánulására, mint például a WHO legújabb nemzetek feletti egészségügyi fennhatósági törekvéseire, a digitális pénz készpénz használatot is korlátozó, sőt, megszüntető terjesztésére, a kötelező oltások korlátlan növelésére, avagy az oltáskötelezés  re?! Összeegyeztethető-e a nemzeti szuverenitás a WHO törekvéseivel?

A közösségi médiafelületeken ebben a témakörben kezdetektől fogva zajló hevesebb vitát mintha háttérbe szorította volna a közvetlen környezetünkben folyó, s már a Közel-Keleten kirobbant háború, holott az aggasztó folyamat nem szakadt meg, s a vita sem jutott, juthatott nyugvópontra. Egyre többekben fogalmazódik meg a gyanú, hogy az európai uniós központ által támogatott, s a WHO által nyíltan megfogalmazott globalista egészségügyi megoldás csupán "trójai falova" azoknak a nyilvánvalóvá vált törekvéseknek, amelyekről egy évtizede még azt hihettük, hogy csupán ún. konteós rémtörténetek.

Ajánljuk látogatóink figyelmébe Szakács Árpád nagyon is aktuális előadását és a Hétvezér Esték programját, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt

2023. év Télelő - Karácsony - Álom - december hava 5. napján (kedden) 18:00 órától 
a Királykút Emlékházban
(Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.)
Szakács Árpád publicista
Mire készül a WHO?
 című előadására

A Hétvezér Est Rendezősége nevében:
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése