2024. augusztus 11., vasárnap

648. Hétvezér Est: A Körbeölelt Himnusz - egy kiállítás üzenetéről

Ha kedd, akkor Hétvezér Est 
Dr. Petrányi-Szöőr Anna pszichológus-jogász, Dr. Csókay András idegsebész és Budaházy Edda etnográfus: A Körbeölelt Himnusz kiállítás üzenete
 
Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!
 
Dr. Petrányi-Szöőr Anna pszichológus-jogász, a Hímezz Magyarra Alapítvány elnöke, Dr. Csókay András idegsebész és Budaházy Edda etnográfus és közreműködő vendégeik lesznek a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Esték 648. előadói.
 
Az előadás tiszteletbeli meghívott vendége a Bólyai János alkotói díjat alapító Dr. Karsai Béla, a Karsai Holding Zrt alapító igazgatója, a Körbeölelt Himnusz kiállítás első székesfehérvári tárlatának házigazdája.
 
Nagyboldogasszony napja előtt két nappal, illetve egy héttel Szent István ünnepnapja előtt különleges élményben részesülhetnek látogatóink Székesfehérvárott, a Királykút Emlékházban ezen a nem mindennapi Hétvezér Estén. Bemutatásra kerül Árvai Erzsébet matyó népi hímző, a Hímezz Magyarra Alapítvány alapítója és Kovács Szabolcs matyó bútorfestő - többek között még - Szingapúrban is bemutatott Körbeölelt Himnusz kiállításának alkotásai, miközben Dr. Petrányi-Szöőr Anna és Dr. Csókay András elevenítik fel nemzeti imádságunk megzenésítésének történetét és Budaházy Edda a matyó hímzés motívumaival és fejlődéstörténetével ismerteti meg az est résztvevőit.
 
 
Ajánljuk látogatóink figyelmébe az előadást és a Hétvezér Esték programját, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt

2024. év Nyárutó - Kisasszony - Újkenyér - augusztus havának 13. napján (kedden) 18:00 órától 
a Királykút Emlékházban
(Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.)
Dr. Petrányi-Szöőr Anna, Dr. Csókay András
és Budaházy Edda:
A Körbeölelt Himnusz kiállítás üzenete
 című előadására

A Hétvezér Est Rendezősége nevében:
Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése