2013. április 29., hétfő

A Nemzet Harcba Hív - Hősök tere (2013. április 21.) - Bosnyák tér (2013. április 30.) (frissítve)

Kásler Árpád: A nemzet harcba hív

Gazdatanácsok Szövetsége: A harc nemzetbe tömörít
El a kezekkel a helyi földektől,
a házainktól, a HAZÁNKTÓL!


Ha nincs földet művelni akaró ember, ... a képre kattintva (hangfelvétel)
Tiszta vizet abba a pohárba!
2013. április 30-án 18 órától 20 óráig
Szolidaritási és Tiltakozó Megmozdulás
a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet budapesti székháza előtti téren (Bosnyák tér 5.)A GAZDATANÁCSOK SZÖVETSÉGE KÖVETELI, HOGY:
 1. AZ NFA NE KÖLTSE AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉT TÖRVÉNYTELENSÉGEKRE, A TÖRVÉNYTELENSÉGEK LEPLEZÉSÉRE! VONJA VISSZA AZ "ŐRZŐ-VÉDŐKET" ÉS HAGYJA A HELYIEKET MEGMŰVELNI A HELYI FÖLDET! JÁRJANAK VÉGRE ABBAN KÖZRE, HOGY MAGYARORSZÁG ELSŐ HELYREÁLLÍTOTT KÖZBIRTOKOSSÁGA HIVATALOSAN IS MEGSZÜLETHESSÉK KAJÁSZÓN MÁJUS KÖZEPÉRE, HOGY PÁLYÁZHASSANAK A TERÜLETALAPÚ TÁMOGATÁSRA IS IDŐBEN!
 2. A FÖLDET, AMIRE TÖRVÉNYTELENÜL SZERZŐDNÉK AZ NFA IDEGENEKKEL,
  A FÖLDET, AMELYET GONDATLANUL, MŰVELETLENÜL HAGYNA INKÁBB, MINTHOGY HELYIEK VEGYÉK MŰVELÉSBE VÉGRE,
  A FÖLDET, AMELYET MOST KOMMANDÓSOKKAL VÉDETNEK, HOGY NEHOGY MEGMŰVELHESSÉK A HELYIEK,
  A FÖLDET, AMELYET MÁR-MÁR PROSTITUÁLNAK AZZAL, HOGY MÉG VÉLETLENÜL SEM HELYBÉLIEKET KÍNÁLGATNAK SZERZŐDÉSEKKEL,
  NE MÁSNAK, HANEM A HELYIEKNEK ADJÁK HASZONBÉRBE ÉS NEM EGYETLEN ÉVRE, AHOGY A HATALOMGYAKORLÓK SEM EGYETLEN ÉVRE KAPTÁK A LEHETŐSÉGET UGYANCSAK "HASZONBÉRBE", RENDELKEZÉSRE!
 3. KÖSSENEK SZERZŐDÉST A KAJÁSZÓI GAZDATANÁCCSAL, VAGY A GAZDATANÁCS TAGJAIVAL, VAGY A FÖLDTERÜLETRE PÁLYÁZÓ KAJÁSZÓIAKKAL, NE MÁSSAL! RENDELKEZZENEK VÉGRE, DE NE A HELYIEK ELLEN, NE A HELYEIK FEJE FELETT ÉS NE TÖRVÉNYTELENÜL, MÉG EGY PILLANATRA SE TÖRVÉNYTELEN!
 4. AZONNAL ÁLLÍTSÁK LE AZ NFA PÁLYÁZATI TEVÉKENYSÉGÉT ÉS AZONNAL KEZDJENEK TÁRGYALÁSOKAT A GAZDATANÁCSOK SZÖVETSÉGÉVEL AZ NFA FÖLDBÉRLETI PÁLYÁZATI RENDSZER KIALAKÍTÁSÁRÓL, A HELYBÉLI GAZDATANÁCSOK JOGÁLLÁSÁRÓL ÉS RÖGZÍTÉSÉRŐL A KÉSZÜLŐ FÖLDFORGALMI TÖRVÉNYBEN ÉS AZ NFA-RA VONATKOZÓ RENDELETEKBEN!
 5. MONDJON LE AZ NFA TELJES VEZETŐSÉGE, VAGY MENTSE FEL A KORMÁNY A FELELŐS TISZTVISELŐKET, HOGY VÉGET VETHESSEN AZ NFA JELENLEGI VEZETÉSE ÁLTAL MINDMÁIG LEPLEZETT ÉS TAGADOTT KORMÁNYPROGRAM ELLENES, MI TÖBB, TÖRVÉNYTELEN GYAKORLATNAK! HA KELL, A KORMÁNY ÁLLÍTSA HELYRE A TÖRVÉNYESSÉGET, HOGY A HELYIEK VETHESSENEK ÉS ARATHASSANAK A HELYI FÖLDEKEN!
 6. SZÁMOLJON EL A VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTER AZZAL, HOGYAN ENGEDHETTE, HOGY AZ NFA MINDMÁIG ELKÖVESSE EZEKET A TÖRVÉNYTELENSÉGEKET! SZÁMOLJON EL A MINISZTERI BIZTOS AZZAL, HOGY HOGYAN NEM JUTOTT ESZÉBE, HOGY EGYSZER IS BESZÉLJEN A HELYI GAZDÁKKAL ÉS MIÉRT ENGEDI, HOGY HATALMI ESZKÖZÖKKEL AKADÁLYOZZA MEG AZ NFA KAJÁSZÓT ABBAN, HOGY MEGMŰVELHESSE AZT A FÖLDET, AMI A KORMÁNYPROGRAM ÉS AZ ELKÖVETETT TÖRVÉNYTELENSÉGEK FELTÁRÁSA OKÁN IS MÁR CSAK KAJÁSZÓIAKAT ILLETHET! SZÁMOLJON EL MOST MÁR AZ ÜGY MINDEN FELELŐSE, HOGY MIT TETT A TÖRVÉNYESSÉG HELYREÁLLÍTÁSA ÉRDEKÉBEN, AKIKNEK SOROZATOS KÖTELESSÉG MULASZTÁSA MIATT KELLETT VÉGÜL BÍRÓSÁGHOZ FORDULNUNK ÉS BÜNTETŐ FELJELENTÉST TENNÜNK, HOGY HELYREÁLLÍTHASSUK A TÖRVÉNYESSÉGET!
Biztosan felszólalnak és kiállnak a Gazdatanácsok követelései mellett:
Tamási Béláné, Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület
Dr. Boór Ferenc, Gazdatanácsok Szövetsége, Fejér Szövetség
A földfoglalók: a Bábonymegyeri, Somi, Kajászói Gazdatanács képviselői
A támogató közszereplők: Szabó Rebeka, Magyar Zoltán, Vágó Gábor országgyűlési képviselők és
a közjogi harcos: Kásler Árpád, a BÁÉSZ elnöke.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése