2013. április 12., péntek

Barasits Zsuzsanna, a zalaegerszegi látó lesz a következő vendégünk a Hétvezér Estén!

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Barasits Zsuzsanna: Szellemiség napjainkban – Q – Égi üzenet

Barasits Zsuzsanna, a zalaegerszegi látó lesz a Fejér Szövetség 169. Hétvezér Estjének vendége 2013. április 16-án.

A népszerű jósnő a szellemvilágból kapott üzenetek segítségével sok embernek tette rendbe az életét, családok oldhatatlannak tűnő ellentmondásaiban adott tanácsaival helyre állította a harmóniát, szenvedélybetegeket segített vissza a helyes útra, vagy tanácsot, bíztatást adott azoknak, akik nem találták meg helyüket, pályájukat az életben.

Mint rovó, a magyarok őstörténelmével, szellemiségével is foglakozik. Képeket, eseményeket lát, amikor évezredekre megy vissza a múltba, vagy a jövőbe tekint, médiumozás útján őseink üzeneteit hozza le számunkra, vagy éppen jövő próféciáit mondja el a világról, Magyarországról.

Halmi György rendező „ Ősök ösvénye” című filmjének forgatása során Paál Zoltánnal, az „Arvisura” rovójával találkozott szellemi úton, és Szibériába is eljutott, ahol részt vett az ősi „Medvetor” szertartáson. A film több esetben került levetítésre különböző csatornákon.

Mostanában egyre aggodalmasabban tekint a világ eseményeire, annál is inkább, mivel egészen komoly előrejelzései vannak a körülöttünk zajló dolgokat illetően. Különböző médiákban a múltban sok előrejelzése jelent meg, amelyek azóta be is következtek. Fontosnak tartotta, hogy a szellemi információk egy részét közzé tegye. Könyve "Q" (vagyis Igaz) címmel jelent meg.

Ezen az estén, egy különleges képességekkel rendelkező előadó, különleges élménnyel ajándékoz meg bennünket, amelynek hatásai lehetnek egész életünkre.

Az előadás előtt javasoljuk Barasits Zsuzsanna jóslatának megtekintését:
Magyarország, a magyarok jövőjéről:http://www.youtube.com/watch?v=bDKC7bE47ak

Az előadás helye: Királykút, Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.
Az előadás ideje: 2013. április 16. (kedd) 18.00-20:00 óra

Forrás: http://bazsu.freeweb.hu

1 megjegyzés:

  1. en becsukom a szemem es filmeken latom a multam meg neha tortenelmijeleneteket is latok pld.jezust verik ustorral meg keresztre feszitik stb
    sajnos a jovot nem latom belul

    VálaszTörlés