2018. december 2., vasárnap

„Építsük a Szent koronás Nemzetet”

Ha kedd, akkor Hétvezér Est 

„Pártold a Nemzeted”. Vendégünk Dr. Bene Gábor

A Fejér Szövetség december 04-i, soron következő, immáron 441.-ik Hétvezér estjének előadója Dr. v. Bene Gábor már nem első alkalommal lesz a vendégünk.  
Dr. Bene Gábor közjogász a 2016-os évben indította el a „Pártold a Nemzeted”. c. előadását, melyben részletesen kifejti,  hogy szerinte a jelenleg működtetett pártrendszer csak a magyarság megosztásának eszköze és egyáltalán nem szolgálja nemzeti érdekeinket, megmaradásunkat. Évekig dolgozott egy olyan mozgalom létrehozásán, amely a pártérdekek helyett a nemzet egyesítését és építését szolgálja.
Így jött létre a NEEM PÁRT a NEMZETEGYESÍTŐ MOZGALOM, amely a jogszabályi előírásoknak megfelelően létrehozott szervezet, amely azonban csak formailag viseli a pártokra jellemző jegyeket, valójában egy mozgalom, amely rendszerváltást és a valódi nemzeti érdekek képviseletének jelszavát tűzte zászlajára.

Az előadás folyamán azonban nemcsak a tényleges nemzetegyesítésről lesz szó, hanem hazánk sorsát meghatározó egyéb, történelmi, politikai kérdésekről is. 

Szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a politika, magyarul közélet, tehát a saját élete, és nemzetünk, gyerekeink, unokáink jövője.

Az előadás ideje: 2018. Álom hava, azaz december 04. kedd 18.00 óra 
Helye: Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25 

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése