2019. július 28., vasárnap

A Sárember kora

Ha kedd, akkor Hétvezér Est…

Sárember trilógia… rendkívüli könyvek rendkívüli időkre…


Szabó László, író
A 471. Hétvezér Est vendége Szabó László (Pécs) író, aki első alkalommal lesz vendégünk, de feltehetően ezt az első alkalmat továbbiak fogják majd követni, mert könyvei – melyek finoman fogalmazva is „nem polkorrektek” - és azok a témák, amelyekről egymás után sorozatban ír, sok helyen – pestiesen szólva - "kiverték a biztosítékot”.  Miről szólnak ezek a kötetek, melyekből ezen az esten elsőbe kaphatunk betekintést? Álljon itt beharangozásul egy rövidebb idézet Ludányi Horváth Attila könyvajánlójából: „Örvendetes jelenségnek lehetünk tanúi – hál’ Istennek, mind gyakrabban. Mind több gondolkodó, alkotó vélekedik úgy, hogy hamis-hazug világban nem érdemes élni; ebbéli meggyőződése nyomán pedig kísérletet tesz ‘saját’ igaz világképének megalkotására – szűkebb vagy tágabb értelemben véve a ‘világkép’-et. Sőt, mind számosabban gondolják úgy, hogy igaz világképük rejtelmeibe másokat is be kellene avatni, segíteni kéne szeretteinknek mielőbb elhagyni a hamis nézeteket. Ez minden kétséget kizáróan közösségerősítő tényező, ezáltal az egyéni és közösségi életesélyeket egyaránt kedvezően befolyásoló, fontos lépés.”
Szabó László : A sárember kora-I.

A Szerző maga így mutatja be művét: „Sem Morpheus, sem Neo nem ért rá, így nekem jutott a megtiszteltetés, hogy elkalauzoljalak egy darabon, a Valóság Sivatagában. Azért vagyok itt, hogy segítsek rajtad! A nevem: Szabó László. Feladatom, hogy megvédjelek, mert elrendelték a megsemmisítésedet!  Kicserélik, becserélik, felcserélik, lecserélik, elcserélik, azt, ami a miénk, valami másra, valaki máséra. Az egymást követő korok soha véget nem érő folyamában, ahol látszólag minden modern és fejlődik, a valóságban, a szenvedések és háborúk világában tengeti munkás hétköznapjait az emberiség.Ez a kor: A VASKOR! De ismered másik nevén is: A SÁREMBER KORA! Az egyszer használatos létezés, ahol messziről jött emberek – akik azt hiszik magukról, hogy fontosabbak, mint az Isten – a te jeledet mutatják neked, miközben a diktátor varázsigéjét mormolva, hibás tudást hoznak a Tudás Népének. Bölcs kötéltáncosnak kell lenned, az egyensúlyát vesztett világban! Csak úgy élheted túl, ha ismered, a zápor tanítását! Amikor kilógsz a vásárlók rendezett szövetéből, romok és kínok közt, rá kell, hogy ébredj, elrendelték a megsemmisítésed!
SZERENCSÉRE VAN JÓ HÍR IS! MINDIG KÜLDENEK VISSZA VÉDELMEZŐKET! MOST IS KÜLDTEK! Útban az Aranykor felé, segíts, hogy túléljük a Vaskort, Sárember korát! Most már csak rajtad múlik minden! A jövő nem dőlt el! Legalábbis véglegesen még nem! Ne felejtsd! Mindenki számít! Te is! Legfőképpen Te vagy az, aki számít! Itt, és most! Kedves Olvasó! Most te következel! „  

Az előadás után Szabó László könyveiből válogatni, vásárolni is lehet majd, melyet a szerző dedikálni is fog. Mindenkit szeretettek várunk, akit érdekel megmaradásunk, jelenünk és jövőnk.  

Az előadás ideje: 2019. Áldás hava, azaz július 30. kedd 18.00 óra 

Helye: Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25 

Fejér Szövetség Sajtószolgálat  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése