2020. március 11., szerda

Dévai Nagy Kamilla ráadás életmű-dalestje a király város királyi szállójának Szent István termében (FRISSÍTVE)

Ha kedd, akkor Hétvezér Est 
Dévai Nagy Kamilla: Dalban egy egész élet - kivételes életmű dalest, a Nemzeti Színházban 2020. március 8-án rendezett életmű koncertjének - mintegy a királyi város dalkedvelői számára fenntartott - ráadás előadóestjeként, s életrajzi könyve 1. részének bemutatójaként

BIZONYTALAN IDŐRE ELHALASZTVA
A Korona vírusjárvány idején a Fejér Szövetség Hétvezér Est rendezvényeivel együtt!

Mottó: Közeledik a 100. évforduló. 2020-at írunk, kerek száz évvel többet, mint 1920-ban. Ez az év - nem tetszés kérdése - arról szól, amelyben szellem, test és lélek a Kárpát-medencében szétszakíttatott. Itt állunk, mi magyarok száz év után is darabjainkra hullva, több százezres, milliós lélekszámú nemzetrészeink porladó hősi emlékei felett időnként elnémulva, a kiutat keresve, "feltámadásra" várva. "Csak még egyszer előre!", s a száz év, mint többezer korábban, sem lehet-lesz hiába! 

A Fejér Szövetség 500. Ünnepi Hétvezér Estjének előadó vendége Dévai Nagy Kamilla Liszt Ferenc díjas érdemes művésznő, a Fejér Szövetség tiszteletbeli tagja lesz.

Rendkívüli körülmények között érkezve és a kivételes életpályáját összefoglaló életmű koncertjét alig kipihenve - mondhatni egyenesen a Nemzeti Színházból - látogat el hozzánk, Székesfehérvárra, a királyi városba a fejérek "dalkirálynője".

A Fejér Szövetség több, mint egy évtizedes múltra visszanéző Hétvezér Estjeinek látogatói - ez minden kockázat nélkül kijelenthető - kivételes élményben részesülnek e tavaszt hozó estén.

Szeretettel várjuk vendégeinket, azonban a rendkívüli körülmények között hozott korlátozó kormányintézkedések miatt csupán korlátozott számban, azaz érkezési sorrendben belépő első 75 látogató foglalhat ez alkalommal helyet az Ünnepi 500. Hétvezér Esten.

A rendezvény látogatása térítésmentes, azonban adományt a belépéskor tisztelettel elfogadunk.

Előadó: Dévai Nagy Kamilla, Liszt Ferenc díjas érdemes művész
Cím: Dalban egy egész élet
Időpont: 2020. Tavaszelő - Böjtmás - Kikelet hava, azaz március hó 17. napja, kedd 18.00 óra
Helyszín: Hotel Magyar Király Szálló Szent István terme, Székesfehérvár, Fő u. 10.

Szeretettel várunk mindenkit és minden kedden este 18 órától - az ünnepi esték kivételével - a Királykút Emlékházba, ahol, ha kedd, akkor - biztosak lehetünk abban, hogy újra és újra elmaradhatatlan a - Hétvezér Est! 

Főszervező: Sajó Mária
Műsorszerkesztő: Simon Irén, Fogarasi Márta
Felelős szerkesztő: Dr. Boór Ferenc

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor Hétvezér Est!

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése