2020. március 16., hétfő

Rendkívüli közlemény - Hétvezér Esték felfüggesztése

Ha kedd, akkor ...

Tisztelt Honfitársak!
Tisztelt Közéleti Szereplők!
Tisztelt Sajtószerkesztőségek!
 

Bizalmunk az ősi erényben!

A mai napon a Fejér Szövetség elnöksége úgy döntött, hogy a Korona vírusjárvány elleni kormányintézkedések szellemében, azokat betartva a 2009. június 16-án elindított és eleddig töretlenül heti rendszerességgel megrendezett Hétvezér Esték rendezvénysorozatát határozatlan ideig felfüggeszti.

Következésképpen
2020. március 17-én
a Hotel Magyar Király Szállóban
"Dalban egy egész élet"
címmel meghirdetett
Ünnepi 500. Hétvezér Est
Dévai Nagy Kamillával

ELMARAD

A járványveszély elmúltával újrainduló közéleti és közművelődési sorozatunk - azonban - terveink és minden ígéret szerint az ÜNNEPI 500. HÉTVEZÉR EST változatlan programjával folytatódik!

Addig is kívánunk Dévai Nagy Kamillának és minden korábbi és jövendőbeli vendégünknek egészséget és tartalmas közéletet!

Kedves Kamilla!
Drága Művésznő!

Fogadd nagy tisztelettel és szeretettel hálás köszönetünket azért, hogy - e rendkívüli körülmények között is - vállaltad (volna) ezt a számunkra is rendkívül fontos estét, s hogy - amint mi is - Te is kitartottál az utolsó lehetséges pillanatig azon elhatározásunk mellett, ha törik, ha szakad, mi együtt leszünk ez alkalommal, hiszen összetartozunk!
Sajnos a helyzet súlyosabb, nem csupán tört, nem csupán szakadt, most minden változik, s már pillanatok alatt!
Nagyon sajnáljuk, hogy a holnapra, pontosan egy hónappal a jeles születésnapod utáni időpontra tervezett és a több, mint tíz éves Hétvezér Esténk koronájaként szolgáló közös Ünnepi 500. Hétvezér Esténk elmarad.
Bízunk benne, hogy a járványt sikerül a lehetséges legkevesebb áldozattal és legrövidebb idővel leküzdenünk közösen, mindannyian. S, ha a Jóisten is úgy akarja, a még mindig 500., azonban már a Hétvezér Esték újraindítása miatt is Ünnepi nyitóelőadással válik mégis mulasztatlanul múlhatatlanná ez a kivételesre tervezett és várva várt pillanat.

Addig is őszinte odaadással gondolunk Rád és tanítványaidra.
A Jóisten tartson a tenyerén még sok-sok éven át, kedves Kamilla!

Tisztelettel:
Dr. Boór Ferenc elnök - társelnök
Fejér MAG Egyesület - Fejér Szövetség
a Hétvezér Esték felelős szerkesztője

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése