2020. augusztus 26., szerda

Dévai Nagy Kamilla ráadás életmű-dalestje a király város királyi szállójában szeptember másodikán

Ha kedd, akkor Hétvezér Est 
Dévai Nagy Kamilla: Dalban egy egész élet - kivételes életmű dalest, a Nemzeti Színházban 2020. március 8-án rendezett életmű koncertjének - mintegy a királyi város dalkedvelői számára fenntartott - ráadás előadóestjeként, s életrajzi könyve 1. részének bemutatójaként

A Hétvezér Esték 500. előadóestjével
folytatódik a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata

A Fejér Szövetség 500. Ünnepi Hétvezér Estjének előadó vendége Dévai Nagy Kamilla Liszt Ferenc díjas érdemes művésznő, a Fejér Szövetség tiszteletbeli tagja lesz.

Rendkívüli körülmények között érkezve és a kivételes életpályáját összefoglaló életmű koncertjét már kipihenve látogat el hozzánk, Székesfehérvárra, a királyi városba a fejérek "dalkirálynője", s néhány tanítványa.

Jól emlékszünk, hogy a Nemzeti Színházban 2020. március 8-án rendezett jubileumi koncert után, éppen a március 17.-re tervezett Hétvezér Est előtti napon jelent meg a kormányrendelet, amely bizonytalan időre felfüggesztett minden társadalmi rendezvényt. Azt ígértük akkor, hogy "a járványveszély elmúltával újrainduló közéleti és közművelődési sorozatunk ... az ÜNNEPI 500. HÉTVEZÉR EST változatlan programjával folytatódik". S bár a járványveszély még nem múlt el, a majd' hat hónap kényszerszünet után  találkozásunk Kamillával már nem halasztható.

Hiszen tudjuk, hogy "a Jóisten is úgy akarja, a még mindig 500., azonban már a Hétvezér Esték újraindítása miatt is Ünnepi nyitóelőadással válik mégis mulasztatlanul múlhatatlanná ez a kivételesre tervezett és várva várt pillanat."
Mert "ami késik, nem múlik". Kamilla lesz az 500. vendég! - az újrainduló Hétvezér Estékre kaput nyitogató ünnepi ajándék.

A Fejér Szövetség több, mint egy évtizedes múltra visszanéző Hétvezér Estjeinek látogatói - ez minden kockázat nélkül kijelenthető - kivételes élményben részesülnek az első szeptemberi estén.

A rendkívüli körülmények között hozott korlátozó kormányintézkedések miatt beállt hat hónapos szünet után még nagyobb szeretettel várjuk vendégeinket - ez ünnepi alkalommal, most - a Hotel Magyar Király Szálló Szent István termébe szeptember első napján. A rendezvény látogatása térítésmentes, azonban adományt a belépéskor tisztelettel elfogadunk.

Előadó: Dévai Nagy Kamilla, Liszt Ferenc díjas érdemes művész
Cím: Dalban egy egész élet
Időpont: 2020. Szent Mihály - Földanya hava, azaz szeptember hó 1. napja, kedd 18.00 óra
Helyszín: Hotel Magyar Király Szálló Szent István terme, Székesfehérvár, Fő u. 10.

Szeretettel várunk mindenkit és minden kedden este 18 órától - az ünnepi esték kivételével - a Királykút Emlékházba, ahol, ha kedd, akkor - biztosak lehetünk abban, hogy újra és újra elmaradhatatlan a - Hétvezér Est! 

Főszervező: Sajó Mária
Műsorszerkesztő: Simon Irén, Fogarasi Márta
Felelős szerkesztő: Dr. Boór Ferenc

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor Hétvezér Est!

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése