2022. február 6., vasárnap

Beszélgetések az egészségről, az immunrendszer erősítéséről, a gyógynövények alkalmazásának majd' végtelen lehetőségeiről

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Supliczné Tóth Mária egészségtan tanár, fitoterapeuta: Az immunrendszer támogatása vitaminokkal és gyógynövényekkel

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!

Supliczné Tóth Mária táplálkozástudományi szakember, egészségtan tanár, fitoterapeuta a székesfehérvári Királykút Gyógynövény Szaküzlet tulajdonosa lesz a Fejér Szövetség közművelődési és közéleti előadás sorozatának, a Hétvezér Esték 535. előadó vendége. 
 
"A Királykút Gyógynövény Szaküzlet Székesfehérvár egyik legnagyobb és legkomplexebb reform élelmiszereket, gyógynövényekből készült termékeket valamint egyéb táplálék kiegészítő készítményeket forgalmazó boltja. Üzletünkben több ezer kiváló minőségű megbízható termék között válogathat. Magasan képzett kollégáink ingyenes szaktanácsadással segítik megtalálni az Önnek megfelelő készítményt. Célunk, hogy természetes szerekkel segítsük a gyógyulást és a betegségek kialakulásának megelőzését. Forduljon hozzánk bizalommal!" - szól a köszöntő az felsővárosi üzlet honlapján.
 
Böjtelő havában és a felsővárosi Királykút Emlékházban nem is lehet aktuálisabb előadás és előadó vendég, mint a Felsővárosban 1996 óta létrehozott, s azóta töretlenül fejlődő Királykút Gyógynövény Szaküzlet alapító tulajdonosa. S mikor is, ha nem a méregtelenítésre, májtisztításra igazán alkalmas télvégi időszakban.
 
Előadónk 15 éves gyógyszertári munkát magam mögött hagyva kezdett el mélyebben foglalkozni a gyógynövény terápiával és a táplálkozás tudománnyal. Egészségtan tanári diplomát a szombathelyi Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán szerzett, mesterfokozatot pedig a Semmelweis Ignác Orvostudományi Egyetem Táplálkozástudományi szakán. Rendszeres szereplője a Vörösmarty Rádió vasárnapi műsorának.
Az előadás beharangozójaként is szolgálhatnak a Fehérvári Beszélgetések című televíziós műsorban elhangzottak családról, szakmáról és az egészséges élet megőrzésének fontosságáról. 

Ajánljuk tisztelettel az előadást figyelmükbe, azaz várunk minden régi és új érdeklődőt
 
 2022. év Böjtelő - Jégbontó - február havának 8. napján (kedden) 18:00 órától
a Királykút Emlékházba
Supliczné Tóth Mária egészségtan tanár, fitoterapeuta
Az immunrendszer támogatása vitaminokkal és gyógynövényekkel
című előadására

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor - biztosak lehetünk benne, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est!

A Hétvezér Est rendezősége nevében a
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

1 megjegyzés:

  1. Hyperborea Abarisz Abarok Csabariszok stb
    -
    https://www.youtube.com/watch?v=wEc0vtNpXrQ&list=PLvHMC_t2ji5NxOSHNaNQb63ElPK5-1U1m&index=56&t=13s

    VálaszTörlés