2022. március 26., szombat

Vesztergám Miklós tárogató művész és Ónodi Krisztián, a Szentkorona baráti körök szervezője lesz az 541. Hétvezér Est előadó vendége

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
v. Vesztergám Miklós tárogató művész: Szent Korona Körök

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók! 

Már 9 éve, hogy vitéz Vesztergám Miklós tárogató művész ismertette Az első lépcső a Szentkorona Tanhoz címmel megjelent könyvét a 175. Hétvezér Estén, hogy aztán mintegy 6 év múlva, azaz 3 évvel ezelőtt a második lépcsőről írt könyvének bemutatójával tartson előadást újra körünkben a Második lépcsőfok a szakrális királysághoz címmel. Most a Szent Korona Körök szervezőjével, a mozgalom felvidéki kezdeményezőjével, Ónodi Krisztiánnal érkezik hozzánk, hogy az 541. Hétvezér Est egyben a korona másolatok tulajdonosainak és vendégeink jóvoltából egy rövid kiállításnak és előadásnak biztosítson időt és teret.

Szeretettel meghívunk mindenkit Székesfehérvárra 2022.03.29.-én 18.00 órára Szent Korona másolatok kiállítására, ahová kérjük akinek van másolata, az hozza el, és állítsa ki a rendezvény idejére. Az eseményre a Fejér Szövetség közművelődési és közéleti előadás sorozatának állandó helyszínén, a Királykút Emlékházban kerül sor! - szól a szervezők felhívása és folytatódik alább, a fehérvári eseményhez kapcsolódva -
A 2021. évben Ipolybalogról indult el a kezdeményezés, hogy a Kárpát medencében minél több településen lépjenek kapcsolatba egymással a Szent Korona másolatok tulajdonosai és ezáltal jöjjenek létre "Szent Korona baráti körök". 


Ma már nagyon sokan tudják, hogy mit jelent a Szent Korona tagjának lenni, de nem ismerik azokat, akik szintén így éreznek.
Ha a Szent Korona szellemisége vezet egy közösséget, ott mindenki önzetlenül, szeretettel, segítő szándékkal fordul mások felé, egy közösségben minden bánat kisebb, minden öröm nagyobb! A beszélgetésen a Szent Korona szellemiségéről, a baráti körök megalakításáról, és a jövő terveiről fogunk egyeztetni.
Kérjük, tekintsék meg a honlapunkat a szentkorona.info oldalon, és küldjék el a meghívót barátaiknak is.
Fogjunk össze a közös értékrend mentén, melyet az őseink hagytak ránk, ismerjük meg a valós múltunkat,és segítsük, hogy ezt mások is megismerjék!
A már meglévő Szent Korona Körökhöz itt csatlakozhat vagy ha nincs még településén kör, írjon nekünk és létrehozzuk Önnek!: Véd, óv, egyesít!

Várjuk hasonló események megszervezéséhez segítőket a Kárpát medence teljes területéről!
A Szent Korona baráti körök nevében:
 
Ónodi Krisztián magyarországi szervező 06203538844
Vesztergám Miklós Szentkorona kutató   06705349469

A Szentkorona Kódja az időkód!.
 
Ajánljuk tisztelettel az előadást figyelmükbe, azaz várunk minden régi és új érdeklődőt
 
 2022. év Böjtmás - Kikelet - március havának 29. napján (kedden) 18:00 órától
a Királykút Emlékházba
v. Vesztrergám Miklós
Szent Korona Körök a Kárpát-medencében
című előadására

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor - biztosak lehetünk benne, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est!

Főszervező: Simon Irén
Műsorszerkesztő: Sajó Mária
Felelős szerkesztő: Dr. Boór Ferenc

A Hétvezér Est rendezősége nevében a
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése