2023. június 25., vasárnap

Ünnepi Misztrál koncert a 600. Hétvezér Est - találkozván 14 éve hetente rendszeresen és 13 éve szövetségben

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Misztrál Együttes - Ünnepi 600. Hétvezér Est

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!
Tisztelt Fehérvári Polgárok!

2009. június 16-án indítottuk útjára Székesfehérvár Huba utca 7. szám alatt működő Hétvezér Sörkertjében a Hétvezér Estéket. Az akkor még országos mozgalom részeként megalakult Magyarok Szövetsége Fejér vármegyei szervezete alig több, mint egy év múlva, a 2010. június 25.-i megyegyűlési döntéssel új néven és formában, mint Fejér Szövetség folytatta rendületlenül heti rendszerességgel a közéleti és közművelődési előadássorozatát. Székesfehérvár kulturális életének szerves részévé vált a mondás, "ha kedd, akkor Hétvezér Est...", mint ahogy az is, hogy minden 100. eseménye Ünnepi Hétvezér Est, melyre gondosan megválasztott előadókkal együtt ünnepeltük a sorozat életrevalóságát.

Ez alkalommal a 600. Hétvezér Est nem csupán a rendezvény indításának, de a szervezést biztosító Fejér Szövetség megalakulásának is évfordulós napjaira esik, hiszen az 599. Hétvezér Estre még az évfordulós napok előtt került sor. Ezáltal a 600. Ünnepi Hétvezér Est most a Hétvezér Esték június közepétől induló, s ím már 15. évadjának nyitó előadása is egyben.

Ezúttal először az ünnepi alkalmak történetében nyílt helyszínre, a székesfehérvári Zichy liget zenepavilonjához várjuk vendégeinket egy rendkívül felemelő zenei koncertre. Ugyanis a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozatának 600. előadó vendége a MISZTRÁL EGYÜTTES lesz.
 
Beharangozóként - közismertségükre és honlapjukon szereplő bőséges ismeretekre alapozva - mi egy a képre kattintva elérhető felvételt ajánlunk előzetesen, amely az együttes egy ugyancsak szabadtéri koncertjéből ad ízelítőt és magyarázatot arra, miért is lesz a Misztrál az előadó az Ünnepi 600. Hétvezér Esténken.
 
Ajánljuk az előadást és a Hétvezér Esték programját figyelmükbe, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt
 
2023. év Nyárelő - Szent Iván - Napisten - június havának 27. napján (kedden) 18:00 órától
 
a fehérvári zenepavilonhoz
(Székesfehérvár, Zichy liget)
a MISZTRÁL EGYÜTTES
koncertjére

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor - biztosak lehetünk benne, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est!

A Hétvezér Est Rendezősége nevében:
Fejér Szövetség Sajtószolgálat
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/771734391085550

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése