2023. június 4., vasárnap

A 301-es parcella "ismeretlen" történetéről szól az 598. Hétvezér Est

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Molnár Tamás képzőművész, író: Ismeretlenek a 301-es parcelláért

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!

Molnár Tamás Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett képzőművész, író, publicista, a rendszerváltás előtt ellenzéki tevékenységet is folytató INCONNU művészcsoport, majd a rendszerváltáskor az Amnesty International és az IGMF magyarországi emberjogi szervezeteinek is alapító tagja, a Magyar és a Nemzetközi Írószövetség tagja lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Est 598. előadó vendége.

Tamás ím már másodszor lesz vendégünk. Első alkalommal a Szentendrei szigeten működő Árvalányhaj művésztanya alkotóközösség alapító szervezőjeként mutatta be 

Előadónk képzőművészet iránti elkötelezettségén túl nem mindennapi élettörténete, többnyire ellenzéki szerepben, "földalatti" mozgalmakban is kifejtett közéleti szerepvállalása keltette fel a Hétvezér Est rendezőségének érdeklődését, melynek részleteit megismerni, tanulságaiból részesülni remélünk ezen az estén is.

E nem hétköznapi életút részleteibe kaphattak betekintést vendégeink a korábbi, 572. Hétvezér Estén és beharangozójában elérhető csatolmányokon keresztül, azonban most egy meghatározó és sokak által ismert "történeti pillanat" ismeretlen szereplőivel ismerteti meg előadónk az est vendégeit.  Az est során megtekintjük Gulyás János Ismeretlenek című filmjének 3. részét a 301-es parcella történetéről, majd beszélgethetünk Molnár Tamással a 301-es parcella kevéssé ismert - mondhatni ismeretlen - történetéről.

Ajánljuk az előadást és a Hétvezér Esték programját figyelmükbe, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt
 
2023. év Nyárelő - Szent Iván - Napisten - június havának 6. napján (kedden) 18:00 órától 
a Királykút Emlékházban
(Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.) 
Molnár Tamás képzőművész, író
Ismeretlenek a 301-es parcelláért
című előadására

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor - biztosak lehetünk benne, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est!

A Hétvezér Est Rendezősége nevében:
Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése