2022. november 13., vasárnap

Hétvezér Est Molnár Tamással a földalatti mozgalmaktól az Árvalányhaj művészettanyáig

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Molnár Tamás képzőművész, író: Földalatti munkásságom és művészeti alkotásaim

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!

Molnár Tamás
Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett képzőművész, író, publicista, a rendszerváltás előtt ellenzéki tevékenységet is folytató INCONNU művészcsoport, majd a rendszerváltáskor az Amnesty International és az IGMF magyarországi emberjogi szervezeteinek is alapító tagja, a Magyar és a Nemzetközi Írószövetség tagja, ..., s az utóbbi években a Szentendrei szigeten működő Árvalányhaj művésztanya alkotóközösség alapító szervezője lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Est 572. előadó vendége.
 
Előadónk képzőművészet iránti elkötelezettségén túl nem mindennapi élettörténete, többnyire ellenzéki szerepben, "földalatti" mozgalmakban is kifejtett közéleti szerepvállalása keltette fel a Hétvezér Est rendezőségének érdeklődését, melynek részleteit megismerni, tanulságaiból részesülni remélünk ezen, s talán nemcsak ezen az estén.
 
Életútját röviden összefoglalni szinte lehetetlen és nem is volna célszerű, hiszen előadása éppen erről szól, s a fenti és az alábbi hivatkozásokra kattintva olvasóink is betekintést kaphatnak Molnár Tamás évtizedes tevékenységébe, mely vázlatosan is több, mint amely egy bevezetőben érdemlegesen megszerkeszthető. Előadónk facebook: https://www.facebook.com/tamas.molnar.9 és Instagram: https://www.instagram.com/molnartamas55/ oldala, blogja: http://kurganart.blogspot.com/ is és az alábbi média felvételek is már előre jelzik, nem mindennapi beszélgetésben lesz része látogatóinknak az 572. Hétvezér Estén.
Magyarok a Gulagon / Pesti Srácok / https://youtu.be/fiEr7kNHg6w
Interjú I. rész: Az ellopott rendszerváltás / https://youtu.be/vpqW5rkAkN0
Interjú II. rész: Az ellopott rendszerváltás / https://youtu.be/BRLgrLW9nrk

Ajánljuk az előadást, egyben a Hétvezér Esték 2022. év novemberi programt figyelmükbe, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt
 
 2022. év Szent András - Enyészet - november havának 15. napján (kedden) 18:00 órától
a Királykút Emlékházba
Molnár Tamás képzőművész, író,
Földalatti munkásságom és művészeti alkotásaim
című előadására.

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor - biztosak lehetünk benne, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est! 

A Hétvezér Est rendezősége nevében a
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése