2024. április 21., vasárnap

Ha a háborúnak nincs vége... - Barcsa-Turner Gábor lesz a Hétvezér Est 634. előadó vendége

Ha kedd, akkor Hétvezér Est 
Barcsa-Turner Gábor: Úton a harmadik világháború felé
 
Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!

Barcsa-Turner Gábor, a Hatvannégy Ifjúsági Mozgalom (HVIM) társelnöke, több hazafias intézmény (DuoGladii folyóirat, Farkasok alakulat, Szent Korona Rádió) 
alapítója lesz Szent György mártír halálának évfordulós napján a Fejér Szövetség közművelődési és közéleti előadás sorozata, a Hétvezér Esték 634. előadója.
 
A Királykúton zajló sorozat látogatói egy rendkívül aktuális előadásnak, beszélgetésnek lehetnek részesei geopolitikáról, külpolitikáról az előadónk által meggyőzően hirdetett tradicionális világnézet alapján. Barcsa Turner Gábor ezen az estén a Válaszcsapás műsorban elhangzott gondolatok bővebb és átfogóbb elemzésére vállalkozik, mely révén rámutat, hogy mi volt a világháborúk eddigi céljai, hogyan alakul át a világrend, meglátása szerint mi is zajlik éppen a Közel-Keleten. Megúszhatjuk-e a III. világháborút, vagy már benne vagyunk? Hogyan értékelhetjük Oroszország szerepét a világban zajló folyamatokban? Mi köze van mindennek a zsidósághoz, az eszkatológiai jóslatokhoz és egy - úgynevezett - vörös üszőhöz?

Ajánljuk látogatóink figyelmébe ezt az előadást és a Hétvezér Esték programját, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt
 
2024. év Tavasz - Szent György - Szelek - április havának 23. napján (kedden) 18:00 órától
a Királykút Emlékházba
(Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.) 
Barcsa-Turner Gábor
Úton a harmadik világháború felé
című előadására

A Hétvezér Est Rendezősége nevében:
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése