2024. május 12., vasárnap

Szűcs Klára növénytermesztő agrármérnök lesz a 637. előadó vendégünk...

Ha kedd, akkor Hétvezér Est 
Szűcs Klára agrármérnök: Dr. Szakál Pál által kifejlesztett C-komplex lombtrágyák alkalmazása a szántóföldi növénytermesztésben

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók! 

Szűcs Klára növénytermesztő agrármérnök és közgazdasági szakokleveles mérnök lesz a Fejér Szövetség közművelődési és közéleti előadás sorozata, a Hétvezér Esték 637. előadója a Királykút Emlékházban.

Előadónk 25 éve dr. Szakál Pál által kifejlesztett c-komplex lombtrágyák gyártásával, értékesítésével, illetve szaktanácsadásával foglalkozik. Az ún. „C” komplexek Dr Szakál Pál egyetemi tanár által vezetett kutató csoport munkája eredményeként jöttek létre, amelyek a mezőgazdaságban korábban nem ismert új típusú komplex vegyületek. 
 
Ezek az anyagok ugyan nem csodaszerek, de vegyi összetételük alapján – az alkotóelemek növényvédelmi hatását is figyelembe véve – kiválóan alkalmasak mind a növények táplálására, mind a különböző növényi betegségek (gombák, baktériumok) elleni védelmére. termés beltartalmi értékeinek javítására. További részletekbe nyerhetünk betekintést ezen az estén. Ajánljuk főként azok figyelmébe, akik a természetes anyagokat tartalmazó trágyázást részesítik előnyben, amelyek nem szennyezik a környezetet.
 
Ajánljuk látogatóink figyelmébe ezt az előadást és a Hétvezér Esték programját, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt
 
2024. év Tavaszutó - Pünkösd - Ígéret - május havának 14. napján (kedden) 18:00 órától
a Királykút Emlékházba
(Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.) 
Szűcs Klára agrármérnök
Dr. Szakál Pál által kifejlesztett C-komplex lombtrágyák alkalmazása a szántóföldi növénytermesztésben
című előadására

A Hétvezér Est Rendezősége nevében:
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése