2024. május 26., vasárnap

Szakács Árpád lesz a Hétvezér Esték 2024 Ígéret - május havi utolsó előadó vendége

Ha kedd, akkor Hétvezér Est 
Szakács Árpád publicista: Van-e még remény? Merre tart a világkormány terve?
 
Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!
 
Szakács Árpád publicista, könyvkiadó, többek között Eötvös József-sajtódíjas, Lovas István díjas (2018) és Érték és Minőség Nagydíj Kommunikációért Nívódíjas (2019) újságíró, szerkesztő,  a Magyar Nemzet és az Axel Springer munkatársa lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozatának, a Hétvezér Esték 639. előadó vendége.
 
 
Lovas István újságíró nem sokkal halála előtt a „legjobb és legbátrabb magyar jobboldali újságíró”-nak nevezte Szakács Árpádot. Lovas István halála után vélhetően éppen ezért kapta meg elsőként az újságíróról elnevezett kitüntetést (forrás: Wikipedia)
 
Legutóbbi előadásának beharangozóját kell megismételnünk megint: "Előadónk témája több, mint aktuális. Mindannyiunkat és mindannyiunk életét befolyásoló globális törekvések azok, amelyek mély összefüggéseiről esik szó ezen a Hétvezér Estén is előadónk jóvoltából. A következő évek fő kérdése, hogy hazánk, Magyarország meg tudja-e őrizni maradék önállóságát, s ahhoz milyen társadalmi erőfeszítésekre van szükség."
Mindeközben "Mire készül a WHO?" című korábbi előadása alkalmával felvetett kérdések sem vesztettek - mondhatni sajnos - aktualitásukból.
 
Ajánljuk látogatóink figyelmébe Szakács Árpád nagyon is aktuális előadását és a Hétvezér Esték programját, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt

2024. év Tavaszutó - Pünkösd - Ígéret - május havának 28. napján (kedden) 18:00 órától 
a Királykút Emlékházban
(Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.)
Szakács Árpád publicista
Van-e még remény? Merre tart a világkormány terve?
 című előadására

A Hétvezér Est Rendezősége nevében:
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

1 megjegyzés:

  1. Kedves Szövetségesek. Rezsnyák Zoltán barátom bemutatkozó előadása a sajt és tejtermékekkel kapcsolatban a jövő heti hétvezér estén fog megtörténni. Az érdeklődőket várja szeretettel.

    VálaszTörlés