2010. február 23., kedd

Az Egységes Magyarország Mozgalom segítségkérése

Az elmúlt évek legnagyobb mennyiségű csapadéka esett idén hó formájában a gyűjtőterületekre, és a meteorológiai előrejelzések szerint rövid időn belül megindul a felmelegedés, ami magával hozza az olvadást is. A felmelegedés gyorsasága nagyban befolyásolja majd az olvadás ütemét, ami akár komoly megpróbáltatásoknak teheti ki az ár- és belvízvédelmi műveket.

Mivel hazánk jelentős részén nincsenek folyamatos karbantartás alatt a belvízvédelmi árkok, illetve az árvízvédelmi gátrendszerek, ezért súlyos nehézségek elé néz az ország.

Hogy közvetlen emberélet veszélye ne alakulhasson ki, illetve, hogy az anyagi károkat meg tudjuk előzni, vagy mértékét jelentősen csökkenthessük, az Egységes Magyarország Mozgalom árvízvédelmi munkacsoportot állított fel, hogy segíthessük a Katasztrófavédelem munkáját.

A hatékony munka érdekében ismét felvettük a kapcsolatot a baráti szervezetekkel. A hazafias szerveződések ismét összefognak, ezúttal nem jelképesen, hanem tevőleges közös munkával, együtt dolgozva a nemzetért.

Az akció két fő vonalból fog összetevődni. Első szakaszban munkacsoportokat szervezünk, melyek közvetlenül részt vesznek az árvízvédelem helyszíni munkálataiban. Második lépésként a szükséges segélyezésben is részt vállalunk, melyet az Életerő Segélyszervezet fog koordinálni.

Az Egységes Magyarország Mozgalom és a csatlakozó szervezetek várják a jelentkezéseket a munkacsoportokba, valamint az anyagi és tárgyi felajánlásokat.

Az EMM kezdeményezéséhez eddig a következő szervezetek csatlakoztak:

- Magyar Nemzeti Arcvonal;
- Új Magyar Gárda Mozgalom;
- Pax Hungarica Mozgalom;
- Aranykopjások Egyesülete;
- Őrző Magyar Gárda Mozgalom;
- Székely-Magyar Nemzetőrség;
- Véderő;
- Nemzeti Őrsereg;
- Szent Korona Őrzőinek Szövetsége.

Az egyeztetések folynak. Egyéb információkat a későbbiekben közlünk.
Egységes Magyarország Mozgalom


A Véderő felhívása az ügyben:
Tisztelt Bajtársaim, Nemzettestvéreim, Szimpatizánsaink!

Azzal a megkereséssel fordult hozzánk az EMM, hogy segítsünk a Katasztrófavédelemnek, mert óriási bel- és árvizekre lehet számítani az ország főleg keleti területein. A szállást és az élelmezést megoldják, ha majd sor kerül erre a nem kívánt eseményre.

Most arra kérlek benneteket, hogy jelezze nekem az a bajtárs, civil tag, támogató, vagy szimpatizáns, aki hajlandó a Véderő keretein belül segíteni a gátakon, amikor a hívó szó elhangzik! Mi nem a magyarságot porba tipró, genocidista, kizsákmányoló, nemzetgyilkos réteg vagyonát, hanem a rászoruló elszegényedett falvakban élő emberek megmaradt javait fogjuk menteni. Ezért a lehető legtöbbetektől azt kérem, hogy velem együtt lépjetek majd a gátakra lapátot, zsákokat ragadva, hogy mentsétek a még menthetőt! A jelentkezéseket „Véderő a Gátakon” jeligére, a foparancsnok@gmail.com -ra kérem elküldeni! Arra kérlek benneteket, hogy ezt vegyétek komolyan, mert életeket menthettek. Munkátokat előre is köszönöm!

Bajtársi Szeretettel!
Véderő sajtóiroda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése