2009. április 1., szerda

Mindenkinek!

Adjon Isten!

A Magyarok Szövetsége szakrálisan is szeretné megalapozni saját és nemzetünk működését. Ezért az alábbi felhívást tesszük közzé:

"Felhívás mindazokhoz, akik szeretnék növelni a Magyarok Szövetségének SzívTudatosságát!

Április 9-én szeretnénk összehívni mindenkit, aki úgy érzi, hogy a Magyar Nemzet Egy(es)ségéért közösségben kíván munkálkodni. Minden szakrális tevékenységet folytató magyar embert szeretnénk ezúton megszólítani. Kérem, hogy aki részét kívánja venni a Nemzet lelki-szellemi emeléséből, az valamilyen úton jelezze ebbéli szándékát a feherlofia.szer@gmail.com címen április 5. déli 12 óráig!"

Ezúton kérek szeretettel minden címzettet, hogy a lehető legszélesebb körben legyen SZÍVes ezt a felhívást tovább küldeni, terjeszteni, és amennyiben lehetőségük van rá, honlapjaikon is közzé tenni!

Április 9-én egy találkozó alkalmával szeretnénk EGYben látni minden Égbe kötött Föld-i Egy-Ént, aki képes és hajlandó EGYütt működni. A találka pontos helye és időpontja szervezés alatt, erről pontosan ápr. 5. után küldök levelet azoknak, akik most válaszolnak. (Akinek csak telefonos elérhetősége van, az azt is jelezze!)

A Szövetség újjá éled Mennyben és Földön egyaránt - kérem ehhez segítségüket.

Köszönettel:

Jámbor Krisztián Imre

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése