2013. augusztus 25., vasárnap

Vitéz Joó Katalin: A „végidők” kódolása a Magyar Szent Koronában. HVE 185.

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Vitéz Joó Katalin: A „végidők” kódolása a Magyar Szent Koronában - kiállítással egybekötött előadás

Vitéz Joó Katalin tanító, gyógyító lesz a Fejér Szövetség Hétvezér Esték 185. rendezvényének előadója, immár harmadik alkalommal. Az első nagy sikerű előadása a magyarság sorskérdéseiről szólt, a második pedig a Magyar Szent Korona eredetét és történetét tárta fel a hallgatóságnak. Ezt teszi teljessé az augusztus 27-i előadás, amelynek során az alábbi kérdésekre kaphatunk választ:


Ki a Szent Korona? Miért tartjuk személynek és mit nyújt a magyarságnak és az emberiségnek? Miért a magyaroké, és miért az egyetlen a világon? Milyen enigmák, rejtélyek övezik? Mitől kozmikus, földönkívüli? Milyen égi jelsorozatokat árulnak el a titokzatos zománcképek? Milyen ismeretlen erőrendszer működteti? Mitől beavató, jövőbelátó, gyógyító, védelmező?

A Magyar Szent Korona szakralitása a világmindenségben egyedülálló. Szellemi és fizikai hatóerejétől a magyar nemzet és az egész emberiség védelme, kozmikus szintemelkedése függ. A Magyar Szent Korona ismerete nélkül nem jöhet létre a nemzet feltámadása.
Jelen előadás-sorozat a szokásostól eltérően nemcsak fizikai és tudományos, vagy művészettörténeti, hanem   szellemi
szempontból is vizsgálódik. A szellemtudományok, a kozmológia és a csillagbölcselet segítségével ismerteti meg az érdeklődővel a Magyar Szent Korona mondanivalóját.

Az előadást kísérő kiállítás egyedi, mert megjeleníti a Szent Koronán lévő összes zománcképet (Varga Valéria 19 db 50x50 -es zománcfestménye). Nagyméretű, élethű, hiteles ábrázolásban ismerhetők meg azok a képek, amelyek nem láthatók közelről sohasem. A kiállításon megjelenő ikon-képsorozatból ez az egy készült.
Ezúttal is szeretettel várjuk a Fejér Szövetség előadására.

Az előadás helye: A Szabadművelődés Háza, Székesfehérvár, Fürdősor 3.
Az előadás ideje: 2013. augusztus 27. (kedd) 18.00-20:00 óra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése