2014. május 12., hétfő

A rendőrség a halálos fenyegető helyett inkább a köpködő ellen indít eljárást

Futni hagyta a rendőrség az MVSZ elnökének fenyegetőjét - Áder János hallgat

Szombaton, 2014. május 10-én Ináncsi József, a Magyar Nemzeti Gárda (MNG) országos vezetője a Kossuth téren felismerte és átadta a rendőrségnek azt a személyt, aki visszatérően fenyegeti élete kioltásával a Magyarok Világszövetségének elnökét, de akit a rendőrség immár hetedik hónapja nem talál. A rendőrök igazoltatták, majd futni hagyták. Mint kiderült, személyét nem is körözik… Áder János köztársasági elnök továbbra is hallgat.

Az esetről maga Ináncsi József tájékozatta Patrubány Miklóst, és az MNG honlapján elhelyezett beszámolójában a nyilvánosságot: http://www.gardamozgalom.org/budapest/20140511/rend-rk-zen-fenyeget.
 
A Magyarok Világszövetsége nyilvánosan köszönetet mond Ináncsi József úrnak hazafias, törvénytisztelő cselekedetéért. Ugyanakkor döbbenetesnek tartja a magyar állam viszonyulását a Magyarok Világszövetségének elnökét élete kioltásával fenyegető személyhez. Ez a magatartás példa nélküli egy jogállamban, és bizonyítéka annak, hogy Magyarországon valóságos hadjárat folyik a Magyarok Világszövetsége ellen.

A szembetűnőbb Áder János köztársasági elnök hallgatása, akinek ez ügyben való megszólalását és fellépését számos magyar közösségi vezető kérte.
Áder János nyilvánosan bocsánatot kért egy zsidó főrabbit a budapesti körúton ért szidalmazásért, és teljes elnöki tekintélyét lapba vetve állt ki a minap a Kossuth téren egy tiltakozó magyar asszony által leköpött délvidéki Pásztor István mellett.

Korábban írtuk:









MVSZ Sajtószolgálat
8333/140511


A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége által a külhoni magyarok magyar állampolgárságának visszaadásáért, a magyar nemzet határmódosítások nélküli újraegyesítésért folytatott egy évtizedes, következetes és szakszerű harcának egy demokratikus jogállamban utolsó lehetséges lépése – annak betetőzése – volt a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete. (MVSZ Alapszabály)

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése